Κατηγορίες

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ Α.Ε - Σητειακός Μύλος
Βιολογικά Μπισκότα Λαδιού
Βιολογικά Μπισκότα Λαδιού

Επιχείρηση:
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ Α.Ε.

Περιοχή Παραγωγής:
Τρυπητός Σητείας, Κρήτη

Πληροφορίες:
Στην Κρητική βίο-γη απλώνεται όλη η μεγαλοπρέπεια της αγνής Μητέρας φύσης. Το γόνιμο Κρητικό έδαφος από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές προσφέροντας τους πολύτιμους και πλούσιους καρπούς του με μεγάλη γενναιοδωρία.
Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η Κρητική Διατροφή συμβάλει στην σωματική και πνευματική μας ευεξία και υγεία, βελτιώνει το βιοτικό μας επίπεδο ενώ ταυτόχρονα μας οδηγεί στην μακροζωία, προνόμιο της προηγούμενης Κρητικής γενιάς αλλά πλέον και όλων εκείνων που την ακολουθούν.
Σήμερα η αναγκαιότητα για την εύρεση αγνών, υγιεινών, καινοτόμων προϊόντων, έχει οδηγήσει την Οικογένεια Καλαμπόκη, πιστή στην παράδοση και με σεβασμό στις γνήσιες Κρητικές παραδοσιακές συνταγές στην παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών μπισκότων προσφέροντας νέες γευστικές εμπειρίες υψηλής διατροφικής αξίας για όλες τις ώρες της ημέρας.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΛΑΔΙΟΥ: Οι θαυμάσιες ιδιότητες του ελαιολάδου της κρητικής βιολογικής καλλιέργειας που αποτελεί βασικό συστατικό της παραδοσιακής κρητικής διατροφής και συμβάλει σημαντικά στην υγεία και ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού εξηγούν γιατί τα Μπισκότα Λαδιού είναι το διασημότερο “γλυκό” στην κρητική οικογένεια.
Τα βιολογικά Μπισκότα Λαδιού είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, υδατανθράκων, πρωτεϊνών και μετάλλων όπως σίδηρο, κάλιο και ασβέστιο. Δεν περιέχουν συντηρητικά, έχουν σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα χοληστερόλης και εύλογα αποτελούν την αγαπημένη καθημερινή διατροφική συνήθεια των Κρητικών.
Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα «Σητειακός Μύλος» της οικογένειας Καλαμπόκη είναι πιστοποιημένα με τα διεθνή πιστοποιητικά IFS, KOSHER και EN ISO 22000. Παράλληλα η βιολογική σειρά «Σητειακός Μύλος» φέρει την πιστοποίηση της BIO HELLAS.
Στοιχεία επικοινωνίας με την επιχείρηση

Υπεύθυνος:
Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Διεύθυνση:
Τρυπητός Σητείας, Κρήτη, Τ.Κ.72300, Τ.Θ.8535

Τηλ. / Φαξ:
2843029450, 2843029460 fax 2843029461

Email:
info@kalabokis.gr

Ιστοσελίδα:
www.kalabokis.gr
Σημεία Διάθεσης Προϊόντος

“Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες για παραγγελίες 1 κιβωτίου (δηλ. 9 τεμάχια) με χρέωση μεταφορικών παραλήπτη”.


 
 

 
 
  Κατάστημα ''Αμάρανθος''
Αμβρακίας 18α (απέναντι από το Ταχυδρομείο) στην Άρτα
τηλ.: 26810 21636
e-mail: amaranthosbio@yahoo.gr
 
 
Δικαιώματα © 2017