Site icon βιοΠοιότητα

MELISAMICO – ΞΥΔΙ BALSAMO – Αμπελώνες Ζουμπεράκη

Στα βουνά του Κρυονερίτη, νοτιοδυτικά του Ρεθύμνου Κρήτης, στο χωριό της Καλής Συκιάς βρίσκεται το οινοποιείο της οικογένειας του Ζουμπεράκη.

Στην περιοχή αυτή των 1000 τ.μ. βρίσκεται η πλήρως μοντέρνα σχεδιασμένη μονάδα μας για την παραγωγή και εμφιάλωση οίνων, η οποία πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων του πρωτοτύπου διαχείρισης ISO 22000: 2005.

Οι βιολογικές καλλιέργειες των αμπελώνων μας καλύπτουν έκταση 100 στρεμμάτων και βρίσκονται στο ιδανικότερο υψόμετρο (600-800μ.) . Οι σωστές κλιματολογικές συνθήκες, η κατάλληλη θέση των αμπελώνων και η εύφορη γη δημιουργούν ένα ιδανικό μικροκλίμα για βιολογική καλλιέργεια, η οποία εδώ και αιώνες μας έχει δώσει σταφύλια για την παραγωγή εξαιρετικών οίνων.

MELISAMICO – ΞΥΔΙ BALSAMO – Αμπελώνες Ζουμπεράκη

MELISAMICO – ΞΥΔΙ BALSAMO Dressing

Βιολογικό προϊόν από 100% σταφύλια βιολογικής γεωργίας.

Το Melisamico Dressind Ξύδι – Balsamo, περιέχει πετιμέζι και θυμαρίσιο μέλι, και προτείνεται για μαγείρεμα και σαλάτες.

Χάρη στη γεμάτη γεύση του είναι ιδανικό συστατικό για συνταγές με κρέας ή ψάρι, για φρούτα, τυριά ή ζυμαρικά, αλλά και για μαρινάδες ή σαλάτες με ωμά ή βρασμένα λαχανικά.

Το dressing περιέχει ξύδι σε ποσοστό +6%, πετιμέζι, θυμαρίσιο μέλι και βάλσαμο.

Η παλαίωση στο ξύδι γίνεται με παραδοσιακές τεχνικές, σε δρύινα βαρέλια. Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 250ml

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Τρία χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής.

Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.

Exit mobile version