Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό Κρίθινο παξιμάδι Αστάρτη – Tzortzopoulos Estate

Η εταιρεία μας εδρεύει και δραστηριοποιείται στο νησί των Κυθήρων. Είναι ατομική επιχείρηση με οικογενειακό χαρακτήρα και ασχολείται με την παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία βιολογικών και παραδοσιακών κυθηραϊκών προϊόντων.

Αν και η προσπάθεια πήρε επιχειρηματική μορφή μόλις το 2001, σε προσωπικό επίπεδο ασχολούμαστε με την βιολογική γεωργία, από το 1992.

Σκοποί της Αστάρτης ήταν και είναι:

100% Κριθαρένιο Παξιμάδι Κυθήρων Αστάρτη με Φυσικό θαλασσινό Αλάτι, διπλοφουρνιστά.

Αξιοποιώντας την παράδοση της Κυθηραϊκής αρτοποιίας και με βάση τη συνταγή και τις οδηγίες του διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα, φτιάξαμε στον φούρνο του Καραβά, αυτό το μοναδικό παξιμάδι Κυθήρων Αστάρτη.

Επιλέξαμε τις πιο καθαρές πιστοποιημένες ελληνικές βιολογικές πρώτες ύλες, που παράγονται από μικρούς παραγωγούς, όπως τα άλευρα από κριθάρι ολικής άλεσης από πετρόμυλο και το φυσικό ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι από τα βράχια των Κυθήρων, την καταγωγή και την αξία των οποίων εγγυάται, η Αστάρτη.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα των β-γλυκανών, εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3 g β-γλυκανών από βρώμη, πίτυρο βρώμης, κριθάρι, πίτυρο κριθαριού ή από μείγματα των εν λόγω β-γλυκανών.

Επισημαίνεται η σπουδαιότητα της ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Το Κριθαρένιο Παξιμάδι Κυθήρων Αστάρτη με Φυσικό θαλασσινό Αλάτι έχει την υποστήριξη:

Ένα προϊόν με γεύση από το χώμα, τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας.

Διατίθεται σε δύο διαφορετικούς τύπους:

Exit mobile version