Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο – Antonopoulos Olive Press


Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963.

Σχεδόν εδώ και μισό αιώνα ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση.

Παράλληλα στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε βιολογικά, 3.000 περίπου ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλι και άλλα οπωροφόρα δέντρα, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για τελειότητα θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.

Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο 250ml – Antonopoulos Olive Press

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικής καλλιέργειας, παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο από γρανιτένιες μυλόπετρες, με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης.

Ο ελαιόκαρπος αντιμετωπίζεται προσεκτικά και σχολαστικά σε όλα τα στάδια της ελαιοποίησης του.

Η εξαγωγή του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται με αδρά λιοτρίβηση και ψυχρή έκθλιψη σε μέγιστη θερμοκρασία 27°C.

Δε χρησιμοποιείται νερό κατά τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου και ο διαχωρισμός λαδιού γίνεται σε δύο φάσεις, αποφεύγοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις του θερμού νερού στο ελαιόλαδο και τα συστατικά του παραμένουν αναλλοίωτα.

Η γεύση του είναι ελαφριά, απαλή και όχι πικρή.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της παραγωγικής διαδικασίας είναι:

  • μέγιστη απόδοση ελαιολάδου
  • καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου
  • μεγάλη διαύγεια και καθαρότητα του ελαιολάδου
  • περισσότερες πολυφαινόλες με τις ευεργετικές τους ιδιότητες
  • εξαιρετική γεύση και άρωμα

Διαθέσιμες συσκευασίες:

500ml

1000ml

Πιστοποιημένο ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Tο ελαιοτριβείο πιστοποιείται για την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου από τη ΔΗΩ (Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων).

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close