Βιολογικές Ελιές Καλαμών – Antonopoulos Olive Press


Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963.

Σχεδόν εδώ και μισό αιώνα ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση.

Παράλληλα στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε βιολογικά, 3.000 περίπου ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλι και άλλα οπωροφόρα δέντρα, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για τελειότητα θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.

Βιολογικές Ελιές Καλαμών – Antonopoulos Olive Press

Προϊόν αγροκτήματος. Ελιές ποικιλίας «καλαμών» του αγροκτήματος με ξύδι βιολογικό και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε γυάλινο βάζο.

Οι ελιές συντηρούνται μέσα στο λάδι και όχι σε άλμη. Δύο προϊόντα σε μία συσκευασία. Το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται στις σαλάτες και στα φαγητά.

Συνολικό καθαρό βάρος 240gr.

Διαθέσιμες και σε συσκευασία vacuum, καθαρού στραγγισμένου βάρους 220gr ελιών. Σε οικονομική συσκευασία για μείωση εξόδων μεταφοράς από το βάρος του γυαλιού καθώς και ασφάλεια από τυχόν σπασίματα.

Προϊόν χωρίς συντηρητικά  πιστοποιημένο από τη ΔΗΩ

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail