Βιολογικά Καρότα – Trinity Farm


Σε έκταση τετρακοσίων στρεμμάτων σε μια πλαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων, υλοποιείται μια από τις πρώτες πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες σιτηρών και κηπευτικών στην Ελλάδα.

Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην Αθήνα για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας μαζί με την αδελφή της, Λίνα, την Trinity Farm.

Βιολογικά Καρότα – Trinity Farm

Kαρότο βιολογικό – βιοδυναμικό ποικιλίας Nantes που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία.

Το προϊόν αυτό, που χαίρει της εκτίμησης καταναλωτών, επαγγελματιών της εστίασης και του γαστρονομικού τύπου, έχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα ελληνικά προϊόντα από το κλαδικό περιοδικό ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ (2010-11) και έχει τιμηθεί με Βραβείο GOURMET (2010-11).

Διατίθεται σε συσκευασίες των 700 γραμ. και 5 κιλών.

Tο προϊόν έχει παραχθεί χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα και υπό την επιτήρηση της ΔΗΩ

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close