Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ

Η οικογένεια Προίκα ασχολείται με την τυροκόμιση πάνω από έναν αιώνα. Όλα αυτά τα χρόνια η τυροκόμιση γίνεται με τον ίδο ζήλο και μεγάλο κέφι, με σεβασμό στην παράδοση.

Έχοντας συγκεντρώσει ένα τεράστιο απόσταγμα εμπειρίας και γνώσεων πάππου προς πάππο, η «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε.» συνεχίζει να παράγει εκλεκτά, πρωτοποριακά και αδιαφιλονίκητα υψηλής ποιότητας τυροκομικά προϊόντα, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας και της ολικής ποιότητας.

Αποφεύγοντας με πάθος την χρήση πρόσθετων, συντηρητικών, χρωστικών και ομοιομάτων, χρησιμοποιώντας μόνο γνήσιο Ελληνικό γάλα από επιλεγμένα κοπάδια ελεύθερης βοσκής, έχει σαν στόχο οι καταναλωτές να γνωρίσουν και να αναγνωρίσουν στα τυριά της, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες μεράκι και μνήμες αγνότητας. Κασέρι Προίκα, Τυρί Προίκα, Ημισκληρο τυρί «Σοχινό», Καπνιστό, Πικάντικα Τυριά, Κατσικίσιο τυρί, Φέτα, Μυζήθρα, Βούτυρο είναι τα προϊόντα της, που σήμερα σας παρουσιάζει και σας προκαλεί να δοκιμάσετε. Όλα μαζί προικισμένα με ασυναγώνιστη γεύση, μεγάλη θρεπτική αξία, υγιεινή φυσική επεξεργασία συνθέτουν μια αξιοζήλευτη «Οικογένεια Προικισμένων Τυριών.

Βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ

Το βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ είναι παραδοσιακό ελληνικό σκληρό τυρί. Παράγεται στο τυροκομείο ΠΡΟΙΚΑΣ στο Σοχό Θεσσαλονίκης, αποκλειστικά από επιλεγμένο βιολογικό, 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής της περιοχής του Σοχού και του όρους Βερτίσκου. Παρασκευάζεται με την παραδοσιακή συνταγή του κεφαλοτυριού, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Το βιολογικό κεφαλοτύρι αιγοπρόβειο ΠΡΟΙΚΑΣ έχει πολύμηνη ωρίμανση σε ειδικές συνθήκες και πλούσια γεύση που τη διατηρεί ακόμη και μαγειρεμένο. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό, λόγω του φρέσκου βιολογικού γάλακτος των ζώων που βόσκουν ελεύθερα στη φύση και έχει απολαυστική επίγευση. Είναι μοναδικό τυρί με ιδιαίτερη ταυτότητα, ξεχωριστό από τα αγελαδινής προέλευσης ή εισαγόμενα κεφαλοτύρια.

Καταναλώνεται ιδανικά τριμμένο πάνω σε ζυμαρικά, παστίτσιο, ογκρατέν, φαγητά φούρνου, λαδερά, βραστά ή ψητά λαχανικά και σαλάτες καθώς και ως σαγανάκι ψημένο στο τηγάνι ή στη σχάρα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε τυροκροκέτες και σε διάφορες σως.

Διαθέσιμες συσκευασίες :

  • Αεροστεγής συσκευασία 300g e (σφήνα)

Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

 

Exit mobile version