Site icon βιοΠοιότητα

ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ & ΡΕΤΣΙΝΑ ΗΛΙΟΣ βιολογικής γεωργίας – Οικογένεια Γεώργα

Με το ήθος του αμπελουργού και μικρού οινοποιού, και σεβασμό στην γη, παράγουμε και οινοποιούμε σταφύλι από τους δικούς μας πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες μας (ΔΗΩ) στα Μεσόγεια.

Εξελίσσουμε την παράδοση του οικογενειακού μας δένδρου – 4η γενιά- στην αμπελουργία και πειραματική οινοποίηση στο επισκέψιμο οινοποιείο μας στα Σπάτα – όπου παράγουμε μια σειρά από βιολογικά -και μόνο- αυθεντικά προϊόντα σταφυλιού.

Ειλικρινή προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας, προσιτά στο καθημερινό τραπέζι. Με συνείδηση και λιτότητα εφαρμόζουμε τις προδιαγραφές της οργανικής οινοποίησης, αποφεύγοντας επεμβάσεις και προσθήκες ουσιών.

Επιπλέον παράγουμε μη αλκοολούχα προϊόντα σταφυλιού υψηλής διατροφικής αξίας, όπως χυμούς σταφυλιού σε χάρτινη ασεπτική συσκευασία Tetrapack, νωπά συμπυκνώματα σταφυλιού, πετιμέζι και φυτικό νερό σταφυλιού.

Στους πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες μας στα Μεσόγεια στην Αττική, Σπάτα – Ραφήνα, καλλιεργούμε ομοιοδυναμικά τις ποικιλίες:

Τα πρέμνα / κλίματα είναι ηλικίας 10 – 50 ετών, τα περισσότερα ξηρικά χαμηλής στρεμματικής απόδοσης.

ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ & ΡΕΤΣΙΝΑ ΗΛΙΟΣ Ονομασία κατά παράδοση – βιολογικός οινος

Η Oικογένεια Γεώργα ακολουθώντας τις αρχές της βιοκαλλιέργειας και της οργανικής οινοποίησης, προσφέρει μια άλλη άποψη ποιότητας στο Μεσογείτικο σταφύλι / κρασί.

Με έγνοια για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο τον κύκλο του προϊόντος, δημιουργούν μιά σειρά από υψηλών προδιαγραφών οργανικά και φυσικά κρασιά, καθώς και αυθεντικά προίόντα σταφυλιού, ευκολόπεπτα, ασφαλή γιά την καθημερινή διατροφή.

Λευκό ξηρό ρητινούχο κρασί που προέρχεται Σαββατιανό βιολογικής καλλιέργειας από τους ξηρικούς αμπελώνες της οικογένειας. Άγριες ιθαγενείς ζύμες, χαμηλά θειώδη. Ακολουθούμε τις προδιαγραφές οργανικής οινοποίησης.

Ήπια οινοποίηση επίλεκτου βιολογικού σταφυλιού, με προσθήκες ή αφαιρέσεις σε μηδενική βάση. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευαίσθητο κρασί υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα περισσότερα φυσικά οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Το γιοματάρι είναι ασυναγώνιστο, το κεχριμπαρένιο χρώμα του σαββατιανού με τις αδιόρατες σταγόνες χαλέπιας πεύκης στους 12% δίνει παγωμένο πλούσια και στρογγυλή γεύση.

Στέκεται ισότιμα στα περισσότερα πιάτα και τους μεζέδες της Μεσογειακής κουζίνας. Πίνεται παγωμένο 6-8 °C.

Οργανισμός πιστοποίησης: ΔΗΩ

Exit mobile version