Site icon βιοΠοιότητα

Σεμινάριο “Οι Γενικές Αρχές της Βιολογικής Γεωργίας”

Θέμα: ‘Οι Γενικές Αρχές της Βιολογικής Γεωργίας’

Ημ/νίες & ώρες διεξαγωγής:

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ώρες 17:00-20:00 & Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, ώρες 10:00-13:00

Εγγραφή: https://bit.ly/organicprinciples
Παρακολούθηση μέσω ZOOM

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η εισαγωγή στις γενικές αρχές της βιολογικής γεωργίας και η ολιστική προσέγγιση της αγροτικής παραγωγής. Στο σεμινάριο θα γίνει μια προσπάθεια προσέγγισης της φιλοσοφίας της βιολογικής γεωργίας και της εφαρμογής της στην επιχειρηματική γεωργία. 

Σε ποιους απευθύνεται;

Θεματολογία:

Ειδικότερα μετά την παρακολούθηση σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Εισηγητής: Δημήτρης Λέκκας, Γεωπόνος, ΜSc – Διασφάλιση Ποιότητας, σύμβουλος επενδυτικών και καλλιεργητικών προγραμμάτων.

Ο Δημήτριος Λέκκας είναι επί σειρά ετών Επιθεωρητής Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Ιδιωτικών Προτύπων Πιστοποίησης στον χώρο των τροφίμων (Βιολογική Γεωργία, ISO 22000 κλπ).

Σπούδασε Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής στο ΓΠΑ. Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές σπουδές του στην Φυτοπροστασία και την Προστασία του Περιβάλλοντος στο ΓΠΑ και στην Διασφάλιση Ποιότητας στο ΕΑΠ.

Έχει πολυετή πείρα ως Σύμβουλος-Μελετητής Γεωπόνος στην εκπόνηση επενδυτικών και καλλιεργητικών προγραμμάτων των αγροτών και των επιχειρήσεων.

Κατά το παρελθόν είχε αρκετές δημοσιεύσεις σε Διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια ως μέλος ερευνητικής ομάδας του Εργαστηριού Οικολογίας και Προστασίας του Περιβάλλοντος του ΓΠΑ.

Exit mobile version