Site icon βιοΠοιότητα

Διεθνής Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων NATURAL & ORGANIC PRODUCTS ASIA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Φυσικών και Βιολογικών Προϊόντων NATURAL & ORGANIC PRODUCTS ASIA, που θα πραγματοποιηθεί από 29 – 31 Αυγούστου 2018 στο Hong Kong (Convention and Exhibition Centre).

Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της Αττικής και αφορά επιδότηση 60% για την συμμετοχή στην έκθεση.

Στα κόστη συμμετοχής περιλαμβάνονται εκτός του περιπτέρου και οι εξής ενέργειες:

Η οργάνωση συμμετοχής των εκθετών στο NOPA LIVE THEATRE, όπου θα πραγματοποιηθούν οργανωμένες παρουσιάσεις των εκθετών και παρέχονται δείγματα σε οργανωμένο Β2Β forum αγοραστών.

Η τοποθέτηση 2 προϊόντων ανά εκθέτη στο φυσικό εκθετήριο της Κινεζικής εταιρείας διανομής και προβολής Wellspring στο Χονγκ Κονγκ καθώς και ανάρτηση φωτογραφιών και περιγραφών των προϊόντων στο on-line κατάστημα της εταιρείας, το οποίο εξυπηρετεί αγορές των minimarket, delicatessen και restaurant του Hong Kong & Macao. Η ενέργεια αυτή θα διαρκέσει για 6 μήνες

Την δημιουργία δελτίων τύπων και την αποστολή τους σε βάση δεδομένων αγοραστών, χονδρεμπόρων, αντιπροσώπων

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotiki1@patt.gov.gr ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Περιφέρεια Αττικής Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771
κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ: 2132065770
κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772

Η NATURAL & ORGANIC PRODUCTS ASIA αποτελεί την μοναδική επαγγελματική έκθεση Βιολογικών & Φυσικών Προϊόντων για όλη την Ασία.

Ο λόγος που η έκθεση διοργανώνεται στο Χονγκ Κονγκ και όχι στην ενδοχώρα της Κίνας είναι γιατί:
Οι περισσότεροι διανομείς & χονδρέμποροι Τροφίμων της Ασίας έχουν έδρα εκεί
Είναι Ζώνη ελεύθερου εμπορίου (free trade market) δίχως δασμούς ή φόρους και δίχως τις χρονοβόρες διαδικασίες εισαγωγής προϊόντων στην ενδοχώρα.
Το Χονγκ Κονγκ από μόνο του αποτελεί μια πολύ μεγάλη και επικερδής αγορά αφού αποτελεί την 4η χώρα στον κόσμο, στην ευκολία σύναψης εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων
Είναι ο Νο1 εμπορικός κόμβος για διανομή προϊόντων στην ηπειρωτική Κίνα, το Μακάο και άλλες γειτονικές αγορές της Ασίας
Είναι πολύ κοντά στο Pearl River Delta (PRD), που αποτελεί μια σημαντική οικονομική ζώνη της Κίνας
Είναι μια ανοιχτή, διαφανής και ανταγωνιστική αγορά
Το μεγαλύτερο ποσοστό μιλάει άριστα Αγγλικά

Copyright © 2018 RECO SA

RECO SA

info@reco-exports.gr
24 ARISTOTELOUS STREET
THESSALONIKI, THESSALONIKI 54623
Greece

Exit mobile version