BiO ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΑΡΩΝΙΑ – mouro superfoods


Από το 2014 στη mouro superfoods καλλιεργούμε πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα αρώνιας και από το 2017 διαθέτουμε στην ελληνική και στη διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα αρώνιας, χαρίζοντας στους καταναλωτές μας στιγμές απόλαυσης και ευεξίας!

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε επιλεγμένα φυτά “αρώνια μελανόκαρπη” ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Εμείς καλλιεργούμε και παράγουμε βιολογική αρώνια, ενώνοντας τον κόπο και τις ιδέες μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από καρπό βιολογικής αρώνιας.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα με κύριο συστατικό την αρώνια.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του superfood αρώνια στην καθημερινότητά σας απογειώνοντας το πρωινό σας, επιδόρπια, πιάτα ορεκτικών, οινογευσίες, αλλά και κάθε άλλη δημιουργία σας χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που επιλέγουμε καθημερινά και σε όλες τις εποχές του χρόνου, όπως χυμό, αποξηραμένη, αλείμματα, γλυκό κουταλιού και φυσικά το τσάι το οποίο απολαμβάνεται το ίδιο ευχάριστα είτε κρύο το καλοκαίρι είτε ζεστό το χειμώνα.

Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, 100% φυσικά, τα οποία ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν.

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Ο καρπός της αρώνιας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας φροντίζοντας για την άμεση μεταποίησή του ώστε να μην αλλοιωθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες του

Όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε ώστε να παράγονται και να συσκευάζονται ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα που προτείνονται, καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί τροφίμων. Φυσικά, όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι γυάλινες ή χάρτινες και αποτελούνται από υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν.

BiO ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΑΡΩΝΙΑ
Η αποξηραμένη αρώνια αποτελεί ιδανικό σνακ, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με περιεκτικότητα σε βιταμίνες, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά πολύ κοντά σε εκείνη του νωπού καρπού, με βαθμό ωριμότητας 24 BRIX τουλάχιστον που την καθιστά ιδιαιτέρως γλυκιά, εύγευστη και ποιοτικά ανώτερη.

Μπορείτε να την απολαύσετε είτε σκέτη, είτε στο γιαούρτι, στα παγωτά, σε σνακ, στο κέικ και στα γλυκά, στις μπάρες δημητριακών, σε σαλάτες φρούτων και λαχανικών.

Προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία: 25-30gr

Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις
προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

  • 100% Καρπός αρώνιας
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς συντηρητικά & χρωστικές
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ

H mouro superfoods χρησιμοποιεί σακουλάκια Doypack kraft με παράθυρο και zip-lock με δυνατότητα επανασφραγίσματος μετά από κάθε χρήση (easy open), αφού είναι ασφαλή για τα τρόφιμα ώστε να διατηρούν το άρωμα και τη φρεσκάδα τους, ενώ ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον εξαλείφοντας την ανάγκη για δεύτερη συσκευασίας φύλαξης.

Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail