BiO ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ – mouro superfoods


Από το 2014 στη mouro superfoods καλλιεργούμε πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα αρώνιας και από το 2017 διαθέτουμε στην ελληνική και στη διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα αρώνιας, χαρίζοντας στους καταναλωτές μας στιγμές απόλαυσης και ευεξίας!

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε επιλεγμένα φυτά “αρώνια μελανόκαρπη” ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Εμείς καλλιεργούμε και παράγουμε βιολογική αρώνια, ενώνοντας τον κόπο και τις ιδέες μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από καρπό βιολογικής αρώνιας.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα με κύριο συστατικό την αρώνια.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του superfood αρώνια στην καθημερινότητά σας απογειώνοντας το πρωινό σας, επιδόρπια, πιάτα ορεκτικών, οινογευσίες, αλλά και κάθε άλλη δημιουργία σας χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που επιλέγουμε καθημερινά και σε όλες τις εποχές του χρόνου, όπως χυμό, αποξηραμένη, αλείμματα, γλυκό κουταλιού και φυσικά το τσάι το οποίο απολαμβάνεται το ίδιο ευχάριστα είτε κρύο το καλοκαίρι είτε ζεστό το χειμώνα.

Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, 100% φυσικά, τα οποία ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν.

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Ο καρπός της αρώνιας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας φροντίζοντας για την άμεση μεταποίησή του ώστε να μην αλλοιωθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες του

Όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε ώστε να παράγονται και να συσκευάζονται ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα που προτείνονται, καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί τροφίμων. Φυσικά, όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι γυάλινες ή χάρτινες και αποτελούνται από υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν.

BiO ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ

Ο φρεσκοστυμμένος, φυσικός χυμός αρώνιας αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για ένα δροσιστικό διάλειμμα απόλαυσης από την εξαντλητική καθημερινότητα! Διατηρώντας όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα αντιοξειδωτικά του νωπού καρπού, ο παστεριωμένος χυμός αρώνιας έρχεται να συμπληρώσει τις διατροφικές ανάγκες του συγχρόνου τρόπου ζωής. Με βαθμό ωριμότητας τουλάχιστον 24 BRIX, εξασφαλίζουμε την χαρακτηριστική κι ευχάριστη γεύση του και διασφαλίζεται η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες.

Η ιδιαίτερη γεύση του χυμού αρώνια δίνει τη δυνατότητα ανάμειξης του με διάφορα άλλα ροφήματα και χυμούς ώστε να αναδειχθούν νότες και αρώματα του φρούτου στους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς!

Προτεινόμενη δοσολογία: 50-60ml ημερησίως.

Ο καρπος παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις προδιάγραφες της βιολογικής γεωργίας.

  • 100% βιολογικός καρπός αρώνιας
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς συντηρητικά & χρωστικές
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

H mouro superfoods επιλέγει τις γυάλινες συσκευασίες, καθώς έτσι διασφαλίζονται οι σωστότερες συνθήκες υγιεινής, η καλύτερη διατήρηση του προϊόντος σε αποστειρωμένο δοχείο, που δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό του, ενώ ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον και χαρίζει ένα διαχρονικό χαρακτήρα πολυτέλειας στο προϊόν, διαιωνίζοντας τις αξίες τις πράσινης ανάπτυξης.

Διαθέσιμες συσκευασίες: 250ml & 500ml

ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με την παστερίωση μεριμνούμε για τη διατήρηση των φυσικών σακχάρων αλλά και των ιχνοστοιχείων και βιταμινών του προϊόντος, ώστε να διατηρήσει στο τέλος της διεργασίας την θρεπτική του αξία, η οποία μάλιστα ξεπερνά την Προσλαμβανομένη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα, ενώ συγχρόνως απαλλάσσονται τα προϊόντα από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail