BiO ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ – mouro superfoods


Από το 2014 στη mouro superfoods καλλιεργούμε πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα αρώνιας και από το 2017 διαθέτουμε στην ελληνική και στη διεθνή αγορά μεταποιημένα προϊόντα αρώνιας, χαρίζοντας στους καταναλωτές μας στιγμές απόλαυσης και ευεξίας!

Λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη, στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας, σε έκταση 20 στρεμμάτων καλλιεργείται η πρώτη ύλη της mouro superfoods, η αρώνια, με όλες τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις της βιολογικής γεωργίας. Στα κτήματά μας καλλιεργούμε επιλεγμένα φυτά “αρώνια μελανόκαρπη” ποικιλίας Viking.

Η καλλιέργεια αναπτύσσεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ενώ τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα πρωτόκολλα που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί καλλιέργειας superfoods.

Εμείς καλλιεργούμε και παράγουμε βιολογική αρώνια, ενώνοντας τον κόπο και τις ιδέες μας για να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας από καρπό βιολογικής αρώνιας.

Η φιλοσοφία μας είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε στην αγορά τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα με κύριο συστατικό την αρώνια.

Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλα τα πολύτιμα οφέλη του superfood αρώνια στην καθημερινότητά σας απογειώνοντας το πρωινό σας, επιδόρπια, πιάτα ορεκτικών, οινογευσίες, αλλά και κάθε άλλη δημιουργία σας χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών που επιλέγουμε καθημερινά και σε όλες τις εποχές του χρόνου, όπως χυμό, αποξηραμένη, αλείμματα, γλυκό κουταλιού και φυσικά το τσάι το οποίο απολαμβάνεται το ίδιο ευχάριστα είτε κρύο το καλοκαίρι είτε ζεστό το χειμώνα.

Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, 100% φυσικά, τα οποία ξεχωρίζουν για τα μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά αλλά και για τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτουν.

Βασικός μας στόχος είναι η παραγωγή και διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας στην ελληνική αγορά αλλά και σε αγορές του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Ο καρπός της αρώνιας συλλέγεται με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα από τα φυτά μας φροντίζοντας για την άμεση μεταποίησή του ώστε να μην αλλοιωθούν οι ωφέλιμες ιδιότητες του

Όλα τα προϊόντα μας φροντίζουμε ώστε να παράγονται και να συσκευάζονται ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα επιστημονικά πρωτόκολλα που προτείνονται, καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις που απαιτούν οι σύγχρονοι κανονισμοί τροφίμων. Φυσικά, όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς είναι γυάλινες ή χάρτινες και αποτελούνται από υλικά τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν.

BiO ΑΛΕΙΜΜΑ ΑΡΩΝΙΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ

Η ιδιαίτερη γεύση της αρώνιας σε συνδυασμό με το άρωμα της κανέλας, δημιουργεί  μια πρωτότυπη γευστική απόλαυση δελεάζοντας κάθε γευσιγνώστη!

Δοκιμάστε την ιδιαίτερη γεύση του Superfood σε συνδυασμό με ευχάριστες νότες από κανέλα και με βιολογικό χυμό σταφυλιού, ο οποίος αντικαθιστά τη ζάχαρη! Η απολαυστική αυτή δημιουργία διατηρεί τις  πλούσιες αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ιδιότητες του φρούτου, ανοίγοντας νέους γευστικούς ορίζοντες στο πρωινό σας, στο ψωμί, στην φρυγανιά, στο κέικ,  στο κρουασάν, στο γιαούρτι, στις κρέπες, στις τάρτες, και σε όλες τις γλυκές αλχημείες σας. Μπορεί να συνοδεύσει επίσης και κρύα πιάτα τυριών παρέα με ένα καλό κρασί!

Ο καρπός παράγεται στα κτήματα μας στην Κεντρική Μακεδονία σύμφωνα με τις προδιαγραφές της βιολογικής γεωργίας.

  • Με βιολογικό χυμό σταφυλιού
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης
  • Χωρίς συντηρητικά & χρωστικές
  • Χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για vegetarians & vegans

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός στόχος της mouro superfoods, και ένας επιπλέον λόγος για τη χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών.

ΓΥΑΛΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

H mouro superfoods επιλέγει τις γυάλινες συσκευασίες, καθώς έτσι διασφαλίζονται οι σωστότερες συνθήκες υγιεινής, η καλύτερη διατήρηση του προϊόντος σε αποστειρωμένο δοχείο, που δεν αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό του, ενώ ταυτόχρονα σέβεται το περιβάλλον και χαρίζει ένα διαχρονικό χαρακτήρα πολυτέλειας στο προϊόν, διαιωνίζοντας τις αξίες τις πράσινης ανάπτυξης.

Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail