KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΚΡΟΚΟΣ


Προσφέρουμε τα σημαντικότερα στοιχεία της ελληνικής φύσης στην κοινωνία μέσα από τη δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντων που είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Φροντίζουμε μέσα από τις άψογες διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας, να μεταφέρουμε στα προϊόντα μας τον υψηλής βιολογικής αξίας θησαυρό που κρύβει μέσα του το φύλλο της Αλόης.

Έπειτα από ερευνητικές προσπάθειες πολλών ετών στην Kaloe ξεκινήσαμε την παραγωγή του πρώτου ανόθευτου χυμού αλόης από ελληνικές πρώτες ύλες και στη συνέχεια αναπτύξαμε και νέα προϊόντα βασισμένα στην Αλόη Βέρα.

Η βιολογική καλλιέργεια της αλόης μας γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε χωράφια της Νοτίου Ελλάδος (Κρήτη, Πελοπόννησος, νησιά Αιγαίου), όπου επικρατούν ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξή της ενώ η μελέτη των προϊόντων μας γίνεται από το Τμήμα Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχουμε αφιερωθεί στη διαρκή αναζήτηση των καλύτερων φυσικών πηγών για την υγεία και την ομορφιά και τις μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Είναι η δέσμευσή μας να βοηθήσουμε τον καθένα, αξιοποιώντας τα «όπλα» της φύσης, να νιώθει, να δείχνει και να αισθάνεται πιο όμορφα.

Η Αλόη βέρα είναι ένα πανάρχαιο φυτό, το οποίο έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει σημαντικές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες. Υπάρχουν περισσότερα από 360 είδη αλόης, ωστόσο μόνο πέντε από αυτά έχει αποδειχτεί ότι ωφελούν την υγεία.

Η Aloe Barbadensis Miller ή απλούστερα όπως είναι ευρέως γνωστή Αλόη βέρα, είναι το πιο αποτελεσματικό και διαδεδομένο είδος. Το τζελ της, το οποίο βρίσκεται στα σκληρά, χυμώδη και σαρκώδη φύλλα της, περιέχει 200 και πλέον θρεπτικά συστατικά.

Πρόκειται για βιολογικά – ενεργά – ζωτικά – θρεπτικά συστατικά, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλοενισχύονται, έτσι ώστε να αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και τη βελτίωση αισθητικών και οργανικών προβλημάτων. Βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, λιγνίνη, μαλικό οξύ, λιπαρά οξέα, ανθρακινόνες, στεροειδή και άλλα πολλά λειτουργούν ως ομάδα και απορροφώνται στο σύνολό τους από τον ανθρώπινο οργανισμό.

KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΓΡΙΟΣ ΚΡΟΚΟΣ

Φυσικός χυμός βιολογικής αλόης – 1 lt

Συστατικά:

  • Γέλη Αλόης (96%)
  • Στέβια
  • Ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C)
  • Εκχύλισμα άγριου ελληνικού κρόκου

Επιστημονικές μελέτες και έρευνες έχουν αποδείξει ότι ο crocus sativus έχει τις κάτωθι ιδιότητες και ευεργετικές επιδράσεις:

Ο κρόκος ως βότανο βοηθά στην πέψη, ανακουφίζει από στομαχόπονους, μπορεί να αντιμετωπίζει το φούσκωμα, ρυθμίζει τη γαστρεντερική λειτουργιά, ενώ η ανάμειξη του με το μέλι συμβάλει στον καθαρισμό των νεφρών και της ουροδόχου κύστης από πέτρες που μπορεί να υπάρχουν.

Η χρήση του κρόκου στη διατροφή αναζωογονεί και βελτιώνει την επιδερμίδα του δέρματος, την ακμή, ανακουφίζει από τα εγκαύματα και τις κράμπες, βελτιώνει την όραση, την μνήμη, την πνευματική διαύγεια και την εγκεφαλική, τη κυκλοφορία του αίματος και μειώνει τη χοληστερίνη.

Λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό αντιμετωπίζοντας τη μελαγχολία, τις νευρικές διαταραχές και βοηθά στη θεραπεία της υστερίας και των νευρικών σπασμών, σε κρίσεις άσθματος. Ο κρόκος λέγεται ότι έχει αφροδισιακές ιδιότητες, τονώνει τη σεξουαλική δραστηριότητα και βελτιώνει τη στύση.

Τέλος, έχει διαπιστωθεί πως διαθέτει αντικαρκινικές ιδιότητες καθώς αναστέλλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, ενώ έχει και αντιοξειδωτικές και αντιθρομβωτικές ιδιότητες.

Παρόμοιες μελέτες και έρευνες έχουν ανατεθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη και εν αναφορά με τον άγριο, μη καλλιεργήσιμο, κρόκο, ο οποίος φύεται, μεταξύ άλλων και στα υψηλά βουνά της Κρήτης με βάση δε τον οποίο η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει το νέο προϊόν της.

Τα πορίσματα των μελετών και ερευνών αυτών πιθανολογείται ότι θα επιβεβαιώσουν τις ευεργετικές επιδράσεις του αγρίου κρόκου στην υγεία και ειδικότερα στους ιδίους τομείς στους οποίους δρα ευεργετικά και ο καλλιεργήσιμος κρόκος. Άλλωστε το φυσικό είναι αυθεντικότερο!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail