Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό Ταμπουλέ Souk ‘Βιόδωρος Γαία’

Ταμπουλέ Souk με σπόρους κ αμύγδαλα ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Ταμπουλέ Souk ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής

Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 94%, ηλιόσπορος ψίχα* 2%, κολοκυθόσπορος*2%, αμύγδαλο λευκό*2%

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 350 γρ

Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Souk tabule’

Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
50γρ τοματίνια,
1/2 ματσ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο και
χυμό απο 1 λεμόνι.
Οδηγίες : Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Σε άλλο μπόλ ρίχνουμε τα τοματίνια και τον βασιλικό. Τέλος προσθέτουμε το ταμπουλέ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και το λεμόνι.

…και καλή σας απόλαυση!!

Exit mobile version