Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό Ταμπουλέ Habib ‘Βιόδωρος Γαία’

Ταμπουλέ Habib με σμέουρα & φράουλα ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Ταμπουλέ Habib ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής

Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 98%, φράουλα αποξηραμένη* 1%, σμέουρα αποξηραμένα*1%

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 350 γρ

Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Habib’

Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
1/2 ματσ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,
3κ.σ. ξύδι βαλσάμικο,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο,
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες :

Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Μόλις είναι έτοιμο το ταμπουλέ προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξύδι βαλσάμικο.

…και καλή σας απόλαυση!!!

Exit mobile version