Η ΔΗΩ στην 8Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Οργανισμός μας θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην  8η “Γιορτή Κρητικής Διατροφής”, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνης, 1 – 7 Ιουλίου 2019 και διοργανώνεται και φέτος από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, το Δήμο Ρεθύμνης και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, στην 8η Γιορτή Κρητικής Διατροφής, στην οποία συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της διατροφής και χειροτεχνίας.

Η διοργάνωση της Γιορτής Κρητικής Διατροφής εντάσσεται στην προσπάθεια προβολής και ανάδειξης των τοπικών ποιοτικών προϊόντων με απώτερο στόχο την καθιέρωσή τους στην προτίμηση των καταναλωτών ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών, αποτελώντας αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Αποτελεί επίσης μια μοναδική ευκαιρία για την αντιπροσωπευτική παρουσία της τοπικής μας παραγωγής και των δυνατοτήτων για εξωστρέφεια των επιχειρήσεων του Ρεθύμνου (http://www.cretandietfestival.gr/) .

Προς ενημέρωσή σας, φέτος, έχει προβλεφθεί ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό για τις ημέρες: ΔΕΥΤΕΡΑ, 1/7, ΠΕΜΠΤΗ, 4/7 και ΚΥΡΙΑΚΗ, 7/7/2019.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail