Προϊόντα

biopoiotita

Η ιστοσελίδα βιοΠοιότητα δημιουργήθηκε το 2009 για να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προβολή – παρουσίαση και προώθηση εγγυημένων, ασφαλών προϊόντων που παράγονται με βιολογικές μεθόδους φιλικών στο περιβάλλον.

Στο site προβάλλονται αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα των παραγωγών και επιχειρήσεων που είναι πιστοποιημένα από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Ο Οργανισμός ΔΗΩ που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1993, έχοντας τα περισσότερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο των βιολογικών προιόντων και τελευταία στα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και το σήμα του Οργανισμού ΔΗΩ αποτελεί σήμα εμπιστοσύνης.

Ο Οργανισμός ΔΗΩ έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από το 1993 ως επίσημος φορέας Ελέγχου και Πιστοποίησης των Βιολογικών Προϊόντων.

Είναι ο ιστορικότερος οργανισμός πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων με το Κωδικό GR- BIO – 01.

Τα μέλη και τα στελέχη του Οργανισμού ΔΗΩ συμμετέχουν από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, σε πρωτοβουλίες και δραστηριότητες για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας και της ασφάλειας των τροφίμων.

Ο Οργανισμός ΔΗΩ, είναι ένας κοινωνικός φορέας πιστοποίησης και έχει την νομική μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας.

 

Αικατερίνη Γκιάλη

Τεχνολόγος Γεωπόνος – Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Marketing Οργανισμού ΔΗΩ
ΔΗΩnetwww.dionet.gr