OLBIO Humic Solutions

Η OLBIO είναι εξειδικευμένη εταιρεία παραγωγής, διάθεσης και πώλησης Χουμικών Εδαφοβελτιωτικών από Λεοναρδίτη.

Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία μας καθιστά leader στον χώρο των εδαφοβελτιωτικών.

Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί λεοναρδίτη στα εδαφοβελτιωτικά της. Μάθε τις διαφορές με τα άλλα προϊόντα!

Η επιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από γεωπόνους, εδαφολόγους και χημικούς, με εμπειρία στον τομέα της Θρέψης των φυτών από το 1998.

Η βάση μας είναι η οργανική καλλιέργεια, η μηδενική ρύπανση, ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην υγεία του ανθρώπου. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε χουμικά συστατικά, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο και αθώο μπορεί να μας παρέχει η φύση για την αναγέννηση του εδάφους και την θρέψη του φυτού.

Τα OLBIO έχουν πάρει το όνομά τους από την αρχαία ελληνική λέξη «όλβιος» που σημαίνει ευτυχισμένος.


ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΧΟΥΜΙΚΑ ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ

 

ΧΟΥΜΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ (κατάλληλα για χρήση στη βιολογική γεωργία)

ΧΟΥΜΙΚΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ (κατάλληλα για χρήση στη βιολογική γεωργία)

 

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

(Υ.Α. 217217/08-01-2004)

ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟ pΗ του εδάφους στα επιθυμητά επίπεδα.

ΔΙΑΣΠΑ ΤΑ ΑΛΑΤΑ που έχουν συσσωρευτεί στο έδαφος.

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ με ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΧΟΥΜΙΚΑ συστατικά & με ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ τα εξασθενημένα χωράφια, και αύξάνει κατακόρυφα τη γονιμότητα.

ΠΡΟΑΓΕΙ τη ΡΙΖΟΒΟΛΙΑ.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ τη ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΙΜΩΝ μικροοργανισμών που βοηθούν στην αφομοίωση των χημικών λιπασμάτων από τα φυτά.

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ (μέγεθος, χρώμα, σάκχαρα, συντηρισιμότητα).

 


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΙΤΗ
1. ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΛΕΟΝΑΡΔΙΤΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΟΥΜΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Τα χουμικά συστατικά είναι αποτέλεσμα μια διαδικασίας στο εσωτερικό της γης που ξεκίνησε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια. Πρόκειται για τη φυσική χουμοποίηση-κομποστοποίηση φυτών, δέντρων και φρούτων που ζυμώθηκαν από την πίεση του φλοιού της γης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΔΙΤΗΣ
Ο λεοναρδίτης, είναι οργανικής προελεύσεως ορυκτό χρώματος καφέ ή μαύρο. Προέρχεται από την εξανθράκωση κυρίως φυτικών οργανισμών και αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές χουμικών συστατικών.

Η χηλική ικανότητα των χουμικών οξέων από Λεοναρδίτη είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βοηθά στη διάλυση των δυσδιάλυτων χημικών λιπασμάτων και ελέγχει την απελευθέρωση συστατικών, καθώς και την πρόσληψη και τη διαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών του εδάφους.


2. ΔΙΠΛΗ ΖΥΜΩΣΗ

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Διπλής Ζύμωσης – Χουμοποίησης, τη μοναδική που περιλαμβάνει και το ΑΝΑΕΡΟΒΙΟ και το ΑΕΡΟΒΙΟ στάδιο. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε το υψηλότερο βαθμό χουμποίησης (απόλυτη χουμοποίηση) με λόγο Άνθρακα / Άζωτο (C/N) 7-8.

Το αρχικό υλικό του Λεοναρδίτη βιο-αποδομείται κάτω από συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας, παροχής οξυγόνου, αντίδρασης οξύτητας pH, οι οποίες ελέγχονται από πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας τελικό προϊόν.


3. ΈΛΕΓΧΟΣ – ΒΙΟΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Τα Χουμικά Συστατικά LEON είναι απόλυτα ασφαλή!

Διενεργείται ειδικός έλεγχος ανίχνευσης ανεπιθύμητων ρυπαντών Αν διαπιστωθεί ύπαρξη Οργανικών ρυπαντών εκτελείται η διαδικασία της ΒΙΟΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (bioremediation) επί των κλινών (in Situ-treatinplace) με δράση ειδικών βακτηρίων.


ΔΙΑΦΟΡΕΣ LEON ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΟΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Τα Χουμικά LEON αυξάνουν την απορρόφηση NPK, ενισχύουν τον μεταβολισμό του φυτού, βελτιώνουν την ποιότητα του καρπού και αυξάνουν την παραγωγή.

  • ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΛΕΟΝΑΡΔΙΤΗ

Ο Λεοναρδίτης είναι η καλύτερη πηγή οργανικής ουσίας. Ωστόσο, επιτυγχάνουμε απόλυτη χουμοποίηση με την μοναδική Τεχνολογία Διπλής Ζυμοποίησης. Έτσι μετατρέπουμε σε γόνιμα και τα πιο προβληματικά εδάφη.

  • ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Τα Χουμικά LEON βελτιώνουν την υδατοϊκανότητα του εδάφους. Προκαλούν πρωιμότητα και ρυθμίζουν το pH του εδάφους τείνοντάς το στο ουδέτερο. Έτσι, εξουδετερώνει τις τροφοπενίες.


Περισσότερες πληροφορίες: 

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΧΟΥΜΙΚΩΝ LEON ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Έχουμε λάβει όλα τα πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας:

 

 

 

 

 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Βασιλέως Ηρακλείου 22

+30 2311 273 113, +30 6937 122 205, mail@olbio.gr

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

ΚΤ. Πάρκο Νεοχωρούδας, Θεσσαλονίκη

+30 22310 782097, mail@olbio.gr

 

Δείτε ακόμα:

ΧΟΥΜΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ

ΧΟΥΜΙΚΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ