Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των δικαιούχων της Βιολογικής Κτηνοτροφίας


Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ, ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση των αιτήσεων στήριξης της Βιολογικής Κτηνοτροφίας (Δράση 11.2.2 του Υπομέτρου 11.2 του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Π.Α.Α. 2014-2020), σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1102/72525/08-04-2019 πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο αρχικός προϋπολογισμός της Δράσης θα αυξηθεί κατά 5 εκατ. ευρώ, αξιοποιώντας τη δυνατότητα υπερδέσμευσης, όπως έχει εξαγγείλει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, και θα διαμορφωθεί στα 20 εκατ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης καθώς και για κάθε εξατομικευμένη – αναλυτική πληροφορία μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής του Μέτρου 11 της Βιολογικής Γεωργίας https://p2.dikaiomata.gr/Organics16, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Όσοι δεν συμφωνούν με τα ευρήματα της αξιολόγησης μπορούν να καταθέσουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999,  από την Δευτέρα 03/06/2019 και ώρα 00:00:01 μέχρι και την Παρασκευή 14/06/2019 και ώρα 23:59:59 στο Πληροφοριακό Σύστημα υποστήριξης του Μέτρου στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, οπότε και το συνολικό ποσό που θα διατεθεί για τη Βιολογική Κτηνοτροφία θα ανέλθει στα 20 εκατ. ευρώ.

Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε ότι οι Οργανισμοί Ελέγχου & Πιστοποίησης θα πρέπει να ολοκληρώσουν τυχόν καταχώρηση στοιχείων σε φακέλους παραγωγών μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ενδικοφανών προσφυγών, ώστε να ληφθούν υπόψη κατά το διασταυρωτικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια.

Πηγή: Ύπαιθρος Χώρα

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close