Βιολογικά Ρεβύθια – Αγροδιατροφικά Προϊόντα Γραβάνη


Καλλιεργούμε και παράγουμε στην Μακρυρράχη (Καΐτσα), που βρίσκεται στις παρυφές της πρώην λίμνης Ξυνιάδας, (τώρα οροπέδιο) Δομοκού, Φθιώτιδας, σε υψόμετρο άνω των 350 μέτρων.

Η αγροτική μας επιχείρηση στοχεύει στην παραγωγή υγιεινών αγρο-διατροφικών προϊόντων (δίκοκκο σιτάρι, όσπρια) βιολογικής καλλιέργειας.

Βιολογικά Ρεβύθια – Αγροδιατροφικά Προϊόντα Γραβάνη

Καλλιεργούμε την ποικιλία ΑΜΟΡΓΟΣ. Είναι Ελληνική μεσόσπερμη ποικιλία, αποτέλεσμα γενεαλογικής επιλογής του Ινστιτούτου Κτηνοτροφικών Φυτών & Οσπρίων της Λάρισας.

Η ποικιλία ΑΜΟΡΓΟΣ είναι εξαιρετικά βραστερή και νόστιμη.

Παρ’ ό,τι είναι μεσόσπερμη ποικιλία, με το μαγείρεμα τα ρεβίθια φουσκώνουν και ικανοποιούν τις προτιμήσεις των καταναλωτών και στην όψη, σε συνδυασμό με την βραστικότητα και την νοστιμιά.

Επιπλέον, με το μαγείρεμα, η φλούδα τους μαλακώνει τόσο πολύ που λιώνει στο στόμα όταν καταναλώνεται. Έτσι δεν απαιτείται να γίνεται αποφλοίωση, όπως για άλλες ποικιλίες ρεβιθιού.

Τα ρεβίθια της ποικιλίας ΑΜΟΡΓΟΣ, είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά (πρωτεΐνες 21-22%, άμυλο 60%, λάδι 4%, φυτικές ίνες 3,5%, βιταμίνες, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, κ.ά.). (Στοιχεία ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.).

  • Διατίθενται σε συσκευασία 1 kg, σε σακούλα πολυπροπυλενίου.

Προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail