Βιολογικό Φασόλι κόκκινο – ΒΙΟβλαστός


BIOβλαστός

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου για τη σωστή διατροφή και υγεία , μας οδήγησε στην συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη καλλιεργούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης .

Φασόλι κόκκινο

Το Φασόλι κόκκινο ένας τύπος φασολιού που παρέχει ιδιαίτερα οφέλη για την γενική υγεία. Καθώς περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα ζωτικής σημασίας για το σώμα.

Όταν συνδυάζεται με δημητριακά ολικής αλέσεως αποτελεί μια πλήρη σε φυτικές ίνες και πλούσια σε πρωτεΐνες και καλά λιπαρά διατροφής.

Συνταγή για Φασολι κόκκινο Βιοβλαστός

ΥΛΙΚΑ

500γρ φασόλια κόκκινα Βιοβλαστός,1 κονσέρβα , καλαμπόκι , μια κόκκινη & κίτρινη πιπεριά , 1 κρεμμύδι , μια σκ.σκόρδο λιωμένη, 1/2 ματσ. μαϊντανό, 1/2 κσ κίμινο , 1/2 φ/λ ελαιόλαδο, 4 κσ ξύδι βαλσάμικο , 2 κσ χυμό λεμονιού, αλάτι πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα φασόλια για 40΄λεπτά περίπου . Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μπολ μαζί με το κρεμμύδι το καλαμπόκι, τις πιπεριές και τον μαϊντανό.

Χτυπάμε σε άλλο μπολ το λάδι, το σκόρδο, το ξύδι, το λεμόνι, το κίμινο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα ανακατεύοντας ελαφρά.

Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ

  • Ενέργεια : 1394 kj / 333 kcal
  • Λιπαρά : 0,8 γρ
  • Κορεσμένα λίπη : 0,1 γρ
  • Υδατάνθρακες : 60 γρ
  • Φυτ.Ινες 25 γρ
  • Σάκχαρα : 2,19 γρ
  • Πρωτεΐνες : 23,9 γρ
  • Νάτριο : 0,024 γρ

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close