Βιολογικό Φασόλι ροβίτσα – ΒΙΟβλαστός


BIOβλαστός

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου για τη σωστή διατροφή και υγεία , μας οδήγησε στην συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη καλλιεργούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης .

Φασόλι ροβίτσα

Συνταγή Φασόλι ροβίτσα Βιοβλαστός :

ΥΛΙΚΑ

500γρ Φασόλι ροβίτσα Βιοβλαστός 1 μεγ. κρεμμύδι 1/2 ελαιόλαδο ρίγανη , 2 λεμόνια αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα τη ροβίτσα προσθέτουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, τη ρίγανη και 2lt νερό. Βράζουμε σε μέτρια φωτά για 40′ περίπου.

Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Μπορούμε να αφαιρέσουμε με τρυπητή κουτάλα τα φλούδια που θα ανέβουν στην επιφάνεια για να είναι η σούπα ελαφρύτερη .

Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ

  • Ενέργεια : 1452 kj / 347 kcal
  • Λιπαρά : 1,22 γρ
  • Κορεσμένα λίπη : 0,3 γρ
  • Υδατάνθρακες : 63 γρ
  • Φυτ.Ινες 16,3 γρ
  • Σάκχαρα : 6,49 γρ
  • Πρωτεΐνες : 23,9 γρ
  • Νάτριο : 0,015 γρ

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close