Κιμάς βιολογικό κοτόπουλο – BIOGRECO


Η ιστορία της BIOGRECO ξεκινάει το 2001. Τρεις νέοι που επέλεξαν να ζήσουν με τις οικογένειές τους στη Λακωνία, ο Σταύρος Αργυρόπουλος και ο Μπάμπης Λύρας, γεωπόνοι ζωοτέχνες και ο Μελέτης Γιαννάκος, αγρότης, ‘’έβαλαν στοίχημα’’ να τοποθετήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ, το κοτόπουλο όπως ήταν παλιά. Αγνό, αυθεντικό με γεμάτη γεύση αλλά ταυτόχρονα πιστοποιημένο, ασφαλές και υγιεινό.

Συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση με την αγροτική εμπειρία, έπειτα από δοκιμές μηνών κατάφεραν να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά το πρώτο νωπό πιστοποιημένο βιολογικό κοτόπουλο (Οργανισμός Πιστοποίησης ΔΗΩ).

Σήμερα η BIOGRECO αποτελείται από 4 οικογενειακές πτηνοτροφικές μονάδες, από τη συνεργασία των οποίων προκύπτει μια παραγωγή περίπου 200,000 βιολογικών κοτόπουλων ανά έτος.

Κιμάς βιολογικό κοτόπουλο

Τα κατεψυγμένα κοτόπουλα, ολόκληρα ή τεμαχισμένα καταψύχονται στους -40 βαθμούς κελσίου αμέσως μετά τη σφαγή. Συντηρούνται και μεταφέρονται στους -18 βαθμούς κελσίου. Αυτή είναι και η ενδεδειγμένη θερμοκρασία συντήρησης σε οικιακό καταψύκτη ή ψυγειοκαταψύκτη.

Διατίθενται μόνο συσκευασμένα και φέρουν 2 ετικέτες που παρέχουν τις εξής πληροφορίες:

  • Είδος προϊόντος
  • Θερμοκρασία συντήρησης
  • Κωδικός σφαγείου και τυποποιητηρίου
  • Όνομα παραγωγού
  • Διεύθυνση Παραγωγού
  • Οργανισμός Πιστοποίησης
  • Κωδικός Πιστοποίησης Παραγωγού
  • Ημερομηνία σφαγής
  • Ημερομηνία λήξης
  • Βάρος

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close