Βιολογικό Πετιμέζι – Καραγγελής


Ο Γιώργος Καραγγελής γεννήθηκε στη Καλαμάτα το 1966. Κατάγεται από το Πεταλίδι Μεσσηνίας. Είναι πτυχιούχος του Χημικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι παραγωγός ελαιολάδου από τον ελαιώνα στην ημιορεινή περιοχή Μπαλί και κρασιού από τον αμπελώνα στη περιοχή Πετρολάκα.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας του βρίσκονται στη Μεσσήνη, σε έναν σύγχρονο και καλαίσθητο χώρο που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για την παραγωγή του πετιμεζιού, αλλά και στεγάζει το χημείο του.

Βιολογικό άθερμο πετιμέζι

Το βιολογικό πετιμέζι ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ είναι συμπυκνωμένος μούστος από 100% βιολογικά σταφύλια της ορεινής Πυλίας, πλούσιος σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο.

Χρησιμοποιείται αυτούσιος σε σφηνάκια για άμεση ενεργειακή ενδυνάμωση. Επίσης έχει μεγάλη εφαρμογή στη μαγειρική για το μαρινάρισμα διάφορων κρεάτων και σε σαλάτες προσδίδοντάς τους σε συνδυασμό με ξίδι γλυκόξινη γεύση. Χρησιμοποιείται ακόμη και στη ζαχαροπλαστική ως γλυκαντική ουσία.

Η συμπύκνωση λαμβάνει χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με τη χρήση ειδικής μονάδας επεξεργασίας τελευταίας τεχνολογίας η οποία εξασφαλίζει προϊόν άριστης ποιότητας αφού γίνεται κάτω από χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρώντας στο μέγιστο βαθμό τα θρεπτικά συστατικά και τα αρώματα του σταφυλιού.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει τεράστια διαφορά από το κλασσικό πετιμέζι με το σκούρο μαύρο χρώμα που όλοι μας συνηθίσαμε να γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Το ελαφρώς πιο ανοιχτό του χρώμα αποδεικνύει ότι το προϊόν δεν είναι ”καμένο” και ότι δημιουργήθηκε κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες, που το καθιστούν εξαιρετικής ποιότητας.

Το βιολογικό πετιμέζι ΚΑΡΑΓΓΕΛΗΣ διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την ποιότητα του και η όλη διαδικασία είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2005 και από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail