Βιολογική Λουίζα – CHIRON KENTAUROS


Την επιχείρηση CHIRON KENTAUROS – Greek Organic Herbs ίδρυσε στην Δράκεια Πηλίου (Greece) το 2010 η Οικογένεια του Παναγιώτη Γιαννακούλα και της Ζωής Φιλίππου.

Η οικογενειακή μας επιχείρηση, έχει ως αντικείμενο την καλλιέργεια, συλλογή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία των βοτάνων. Παράλληλα συνεργάζεται με παραγωγούς Βιολογικής καλλιέργειας αλλά και συλλέκτες άγριων φυσικών Βιολογικών Βοτάνων.

Φιλοδοξούμε η παρουσία μας στο χώρο των αρωματικών φυτών, να προσφέρει Βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας διατηρώντας αναλλοίωτες τις ιδιότητες τους και τα βότανα που ο Κένταυρος Χείρων διάλεγε στις ίδιες πλαγιές του βουνού, να τα διαδώσουμε και να διδάξουμε την ωφελιμότητα του καθενός από αυτά.

Σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος βασανίζεται από το ερώτημα τι είναι πραγματικά υγιεινό και τι όχι στη διατροφή μας, αλλά και στην υγεία μας, η ίδια η φύση έρχεται να μας δώσει την καλλίτερη απάντηση. Εκατοντάδες βότανα προσφέρουν την καλλίτερη εναλλακτική πρόταση για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα τελικά προϊόντα μας είναι αποξηραμένα βότανα συσκευασμένα σε συσκευασίες υψηλής ποιότητας, αλλά και αιθέρια έλαια που απευθύνονται σε Αλυσίδες καταστημάτων, Χονδρέμπορους – Diller και καταστήματα delicatessen.

Βιολογική Λουΐζα – CHIRON KENTAUROS

Συσκευασία: 20 γρ που περιέχει φύλλα Λουίζας

Η όμορφη λουίζα είναι ένα ένα φαρμακευτικό φυτό που φροντίζει για την καλή μας υγεία με πολλούς τρόπους, ως αφέψημα ή λάδι, αφού τόσο τα άνθη, όσο και τα φύλλα της είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η Λουίζα μας προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές της ιδιότητες και βοηθά στην αποτοξίνωση, αποβολή περιττών υγρών, κυτταρίτιδας και είναι αποτελεσματική στην σύσφιξη του δέρματος.

Είναι πολύ δημοφιλές στην Ευρώπη, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως ένα χαλαρωτικό ρόφημα για αιώνες. Στην λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται ευρέως για στομαχόπονους, αλλά και ως αντιπυρετικό ρόφημα.

Η Λουΐζα αναδίδει έντονο άρωμα λεμονιού και έχει κάπως ξινή, αλλά νόστιμη γεύση.

Προετοιμασία:

1 κουτάλια φαγητού από τριμμένη λουΐζα (ή μια πρέζα άτριφτης) ζεματιέται με 1 ποτήρι βραστό νερό σ’ ένα σκεπασμένο δοχείο, αφήνετε για 10-15 λεπτά και στραγγίζετε πριν από τη χρήση.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close