Βιολογικό Μπισκότο βρώµης µε µήλο, κανέλα και καρύδια – ARTOLIFE


Η εταιρία μας πρώτοιδρύθηκε το 1988 ως Biofoods A.E. και αργότερα μετονομάστηκε σε Artolife Α.Ε. Είναι εγκατεστημένη σε πλήρως αδειοδοτημένες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κοντά στο άρμα Θηβών.

Οι εγκαταστάσεις μας καλύπτουν 1340 τετραγωνικά μέτρα και όλες είναι με τα πρότυπα ISO 22000 – HACCP.
Καθημερινά παράγουμε δεκάδες κωδικούς προϊόντων με τα οποία γεμίζουμε υγεία και μακροζωΐα υπερασπιστές της υγειινής διατροφής σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η έμπνευση δημιουργίας της ARTOLIFE πριν 26 χρόνια ήταν η αγάπη και η ιδεολογία για το γνήσιο το αυθεντικό και το αληθινό στον τομέα του βιολογικού ψωμιού και του αρτοσκευάσματος (Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ).

Όλα τα δημητριακά όπως :
1) ΣΤΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ
2) ΣΤΑΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
3) ΚΡΙΘΑΡΙ
4) TRITICUM DICOCCUM
5) ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
6) ΣΙΚΑΛΗ
7) ΒΡΩΜΗ
8) ΝΤΙΝΚΕΛ
9) ΚΙΝΟΑ

Αλέθονται μαζί με το φλοιό τους σε πετρόμυλο εντός μονάδος λίγο πριν την Παρασκευή τους. Έτσι πετύχαμε το άρωμα την ποιότητα την γεύση και την ωφελιμότητα του φρεσκοαλεσμενου αλευρού.

Βιολογικό μπισκότο βρώµης µε µήλο, κανέλα & καρύδια

Το Βιολογικό μπισκότο βρώµης µε µήλο, κανέλα & καρύδια Artolife αποτελεί πηγή ή περιέχει:

  • Οι Β-γλυκάνες συµβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίµα.
  • Οι Β-γλυκάνες συµβάλλουν στη µείωση της αύξησης της γλυκόζης στο αίµα µετά το συγκεκριµένο γεύµα.
  • Ο φωσφόρος συµβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
  • Το λινελαϊκό οξύ συµβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίµα.
  • Τα καρύδια συµβάλλουν στη βελτίωση της ελαστικότητας των αιµοφόρων αγγείων.
  • Το α-λινολενικό οξύ (ALA) συµβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίµα.

Παρασκευάζεται με μεράκι και βιολογικά φυσικά συστατικά:

Πυτιρούχο αλεύρι βρώµης*, ηλιέλαιο*, χυµός αγάβης*, καρύδια*, µήλο*, κανέλα*, µπέικιν*

Όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας

Χωρίς βούτυρο, αυγά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close