Κριθαροκουλούρα – “Το Μάννα” Τσατσαρωνάκης


Το 1948 ιδρύθηκε στον Πλάτανο ένας μικρός φούρνος από τον Χαρίτο Τσατσαρωνάκη, ο οποίος έδωσε την εμπορική ονομασία «το Μάννα» στην επιχείρηση.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις καλύπτουν ένα χώρο περίπου 7.000 τμ, με τέσσερις γραμμές παραγωγής όπου παράγονται όλα τα προϊόντα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της παραγωγής τροφίμων

Λόγω της υψηλής ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μας, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί για τα βιολογικά της προϊόντα από τον Ελληνικό οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Η εταιρεία φροντίζει να χρησιμοποιεί άριστες πρώτες ύλες οι οποίες φέρουν όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας σύμφωνα τόσο με την ελληνική όσο και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κριθαροκουλούρα (προϊόν βιολογικής γεωργίας)

Ένα πιστοποιημένο από τον οργανισμό ΔΗΩ προϊόν που αποτελείται από βιολογικές πρώτες ύλες.

Ανήκει στην κατηγορία των οργανικών τροφίμων με αυξημένη διατροφική αξία, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε κριθάρι και στο χαμηλό ποσοστό λιπαρών.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ / ανά 100g

Ενέργεια kj/Kcal: 1576 kj/373 kcal

Λιπαρά: 2,7 g

εκ των οποίων Κορεσμένα: 0,4 g

Υδατάνθρακες: 79,38 g

εκ των οποίων σάκχαρα: 4,8 g

Φυτικές Ίνες: 8,6 g

Πρωτεϊνες: 11,7 g

Αλάτι: 0,36 g

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close