Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963.
Σχεδόν εδώ και μισό αιώνα ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση.
Παράλληλα στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε βιολογικά, 3.000 περίπου ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλι και άλλα οπωροφόρα δέντρα, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.
Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για τελειότητα θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.
Βιολογική Πάστα Ελιάς Καλαμών – Antonopoulos Olive Press
Ένα υγιεινό προϊόν, χωρίς συντηρητικά με πλούσια γεύση ελιάς και υψηλή θρεπτική αξία.
Οι ελιές ποικιλίας Καλαμών είναι βιολογικές και καλλιεργούνται στην περιοχή του Μεσολογγίου.
Tα κουκούτσια αφαιρούνται από τις ελιές, τις οποίες αναμειγνύουμε με βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βουνίσια άγρια ρίγανη και ξύδι από σταφύλια.
Το αποτέλεσμα είναι μία πάστα ελιάς με πολύ ιδιαίτερη και πλούσια γεύση που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά γεύματα στο τραπέζι σας καθώς και σα σνακ οποιαδήποτε στιγμή.
Είναι ένα χειροποίητο προϊόν υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, χωρίς συντηρητικά και αποτελεί σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό μας.
Κατάλληλο για χορτοφάγους (vegetarians) και vegans.
Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.
Διατίθεται σε γυάλινο βάζο με συνολικό καθαρό βάρος 80g