Βιολογικές ελιές Παραδοσιακές – Antonopoulos Olive Press


Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963.

Σχεδόν εδώ και μισό αιώνα ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση.

Παράλληλα στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε βιολογικά, 3.000 περίπου ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλι και άλλα οπωροφόρα δέντρα, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για τελειότητα θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.

Βιολογικές ελιές Παραδοσιακές – Antonopoulos Olive Press

Παραδοσιακή ελιά της περιοχής του Μεσολογγίου “ντόπιας κουτσουρελιάς” σε βιολογικό ξύδι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Οι ελιές συντηρούνται μέσα στο λάδι σε γυάλινο βάζο και όχι σε άλμη.

Το μείγμα ελαιολάδου ξυδιού που περιέχεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σαλάτες και σως

Προϊόντα υψηλής ποιότητας χωρίς συντηρητικά που αποτελούν σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό μας.

Το ελαιόλαδο που χρησιμοποιούμαι είναι δικής μας παραγωγής, χαμηλής οξύτητας από ελιές βιολογικής καλλιέργειας. Ο ελαιόκαρπος αντιμετωπίζεται προσεκτικά και σχολαστικά σε όλα τα στάδια της ελαιοποίησης του και το σπάσιμο του γίνεται απευθείας σε γρανιτένιες μυλόπετρες στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο μας.

Η εξαγωγή του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται με αδρά λιοτρίβηση και ψυχρή έκθλιψη σε μέγιστη θερμοκρασία 27°C.

Δε χρησιμοποιείται νερό κατά τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου και ο διαχωρισμός λαδιού γίνεται σε δύο φάσεις, αποφεύγοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις του θερμού νερού στο ελαιόλαδο και τα συστατικά του παραμένουν αναλλοίωτα.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail