Βιολογικά φρούτα CHB


Η CHB ξεκίνησε την πρώτη επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1955,με την εξαγωγή φρούτων στην Ευρώπη.

Σήμερα, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την επεξεργασία περισσότερων από 14 φρούτων από την ελληνική γη σε δύο ιδιόκτητα εργοστάσια στη Βόρεια και Νότια Ελλάδα, η CHB παράγει χυμούς, πουρέδες φρούτων, βάσεις και μίγματα χυμών, φρουτοπαρασκευάσματα, κονσερβοποιημένα φρούτα, βιολογικά προϊόντα καθώς και εμφιαλωμένους χυμούς ιδιωτικής ετικέτας .

Τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει στην λιανική αγορά μια σειρά χυμών (ψυγείου, βιταμινούχοι και βιολογικοί ) με την επωνυμία «Οικογένεια Χριστοδούλου».

Η CHB επενδύει συνεχώς στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης διασφαλίζοντας ποιοτικές και καινοτόμες πρώτες ύλες για τις βιομηχανίες χυμών- αναψυκτικών και γάλακτος, δίνοντας στα τελικά τους προϊόντα προστιθέμενη αξία και διαφοροποίηση. Επεκτείνοντας διαρκώς την προσφερόμενη γκάμα των προϊόντων της έχει καταφέρει να είναι παγκοσμίως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο επεξεργασίας φρούτων.

Βιολογικά Προϊόντα

Πρόκειται για προϊόντα από φρούτα που έχουν καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών (λιπάσματα, φυτοφάρμακα), αλλά με φυσικούς τρόπους καλλιέργειας, όπως η χρήση πετρωμάτων και αιθέριων ελαίων.

Συμβάλλουν στη διατήρηση της παράδοσης – με την επιστροφή στις παλιές μεθόδους καλλιέργειας – στην προστασία του περιβάλλοντος- μιας και δεν περνούν χημικά κατάλοιπα στον υδροφόρο ορίζοντα- και στη βελτίωση της υγείας και ευεξίας, εφόσον είναι πιο γευστικά και πιο πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία (μεγαλύτερης θρεπτικής αξίας χωρίς έξτρα θερμίδες).

Η CHB δίνει μεγάλη βαρύτητα στην υγιεινή διατροφή, γι ‘αυτό και επεξεργάζεται μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας (Οργανισμός Πιστοποίησης ΔΗΩ). Πιο συγκεκριμένα, παράγει χυμούς και υποπροϊόντα τους κυρίως από ελληνικά εσπεριδοειδή φρούτα, όπως πορτοκάλι και λεμόνι.

Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα εμφιάλωσης βιολογικών προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα (private label).

Προδιαγραφές προϊόντων

Βιολογικός χυμός πορτοκάλι NFC

  • Brix: min10
  • pH: 3,5-3,9
  • Οξύτητα: 0,6 – 1
  • Πολτός: 5-10%
  • Συσκευασία: Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg, Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Bib 20 lt, Χύμα σε βυτίο

Βιολογικός συμπυκνωμένος χυμός λεμόνι

  • Brix: 40±1
  • pH: 2-2,5
  • Οξύτητα: 24-25
  • Πολτός: Pulp 1-4% Stevens test Negative
  • Συσκευασία: Κατεψυγμένο σε βαρέλι 180-190 kg, Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Bib 20 lt, Χύμα σε βυτίο

Βιολογικά καρποκύτταρα πορτοκαλιού

  • Brix: min10
  • pH: 3,5-3,9
  • Οξύτητα: 0,6 – 1
  • Διάφορα: Min 85% cells
  • Συσκευασία: Κατεψυγμένο σε βαρέλι 200-220 kg, Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Bib 20 lt

Βιολογικά καρποκύτταρα λεμονιού

  • Brix: min7
  • pH: 2,30±0,20
  • Οξύτητα: 3,5-5,5
  • Διάφορα: Min 85% cells
  • Συσκευασία: Κατεψυγμένο σε βαρέλι 200-220 kg, Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Bib 20 lt

Βιολογικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

  • Διάφορα: 1,1-1,3%
  • Συσκευασία: Σε μεταλλικό βαρέλι 180 kg, Σε πλαστικό δοχείο 23 kg, Χύμα σε βυτίο

Βιολογικό αιθέριο έλαιο λεμονιού

  • Διάφορα: 3,2-3,4%
  • Συσκευασία: Σε μεταλλικό βαρέλι 180 kg, Σε πλαστικό δοχείο 23 kg, Χύμα σε βυτίο

Βιολογικός πουρές ακτινιδίου

  • Brix: min11
  • pH: 3-3,6
  • Οξύτητα: 0,9-1,5
  • Διάφορα: 400-600 ppm Vit Cat production
  • Συσκευασία: Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Κατεψυγμένο σε βαρέλι 200-220 kg, Χύμα σε βυτίο

Βιολογικός πουρές βερικόκου

  • Brix: min10,2
  • pH: 3,45-3,85
  • Οξύτητα: 0,9-1,5
  • Διάφορα: 11 – 17%
  • Συσκευασία: Aσηπτικός σάκος 220 lt σε βαρέλι, Χύμα σε βυτίο
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close