Βιολογική Κορινθιακή Σταφίδα – ΒΙΟβλαστός


BIOβλαστός

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου για τη σωστή διατροφή και υγεία , μας οδήγησε στην συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη καλλιεργούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης.

Κορινθιακή Σταφίδα

Γλυκιά, ελληνική και πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες.

Με δεδομένο ότι η σταφίδα καταναλώνεται με τη φλούδα της, έχει πολύ υψηλό ποσοστό διαιτητικών ινών – μάλιστα η κορινθιακή σταφίδα έχει υψηλότερο από τα υπόλοιπα είδη σταφίδας ενώ είναι και υψηλότερο από εκείνο των περισσότερων φρούτων.

Η Κορινθιακή Σταφίδα έχει πολύ υψηλό αντιοξειδωτικό περιεχόμενο, υψηλότερο από τη σουλτανίνα.

Καταναλώνοντας δύο κουταλιές της σούπας σταφίδα την ημέρα καλύπτουμε το 1/3 των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού μας σε φρούτα.

Συστατικά: Σταφίδα Κορινθιακή* 99,70%, ηλιέλαιο* 0,03%

(όπου * προϊόν βιολογικής γεωργίας)

Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ

  • Ενέργεια : 1230 kj / 294 kcal
  • Λιπαρά : 0,3 γρ
  • Κορεσμένα λίπη : 0 γρ
  • Υδατάνθρακες : 77,5 γρ
  • Φυτ.Ινες 6,70 γρ
  • Σάκχαρα : 49 γρ
  • Πρωτεΐνες : 2,5 γρ
  • Νάτριο : 0,063 γρ

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close