Ποικιλίες Πορτοκαλιών – Creta Star


Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με έδρα τα Χανιά της Κρήτης έχοντας ως κύριο στόχο την τυποποίηση και εμπορία εσπεριδοειδών κάτω από την ετικέτα CRETA STAR.

Το 2000 η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ Α.Ε. ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που επένδυσε στο εμπόριο των αβοκάντο, δημιουργώντας αποκλειστική σειρά συσκευασίας για τα αβοκάντο.

Το 2007 η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ Α.Ε. ξεκίνησε την παραγωγή βιολογικών φρούτων σε όλα τα είδη των προϊόντων τα οποία ήδη παρήγαγε.

Ποικιλίες Βιολογικών Πορτοκαλιών – Creta Star

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΜΦΑΛΟΦΟΡΑ (ΜΕΡΛΙΝ)

Μεγάλος καρπός, σφαιρικού σχήματος, έντονου πορτοκαλί χρώματος, με χυμώδη άσπερμη σάρκα, με εξαιρετικό άρωμα και μετρίου πάχους φλοιό.

Έχει μεγάλη αντοχή στις μεταφορές και στην αποθήκευση, είναι καρπός που καθαρίζει εύκολα και διακρίνεται για την εξαιρετική του γεύση σαν επιτραπέζιο φρούτο.

Η περίοδος που ευδοκιμεί η ποικιλία των βιολογικών Ομφαλοφόρων πορτοκαλιών είναι από τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Μαΐου. Τα πλεονεκτήματα των βιολογικών Ομφαλοφόρων είναι η μεγάλη αντοχή τους στις μεταφορές και στην αποθήκευση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ

Μεσαίου μεγέθους καρπός, σφαιρικού σχήματος, πορτοκαλί χρώματος, με σάρκα ιδιαίτερα χυμώδη,άσπερμη ή ολιγόσπερμη, με εξαιρετικό άρωμα και λεπτό φλοιό.

Η περίοδος που ευδοκιμούν τα βιολογικά Βαλέντσια πορτοκάλια είναι από τα μέσα Απριλίου μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Έχει μεγάλη αντοχή στις μεταφορές και στην αποθήκευση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΑΝΕ ΛΕΙΤ

Πρόκειται για όψιμη ποικιλία πορτοκαλιών που έχει κάνει την εμφάνιση της στην παραγωγή των Χανίων τα τελευταία 5 χρόνια.

Μεγάλος καρπός, σφαιρικού σχήματος, με έντονο πορτοκαλί χρώμα, με χυμώδη άσπερμη σάρκα, με εξαιρετικό άρωμα και μετρίου πάχους φλοιό.

Έχει εξαιρετική γεύση σαν επιτραπέζιο φρούτο. Μεγάλη αντοχή στις μεταφορές και στην αποθήκευση. Η περίοδος που ευδοκιμεί η ποικιλία βιολογικά Λάνε Λέιτ είναι από το Μάρτιο μέχρι τα μέσα Μαΐου.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close