Καλαμπόκι – «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης


Βιολογικές Καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης

Από τη γη της Μακεδονίας, στο τραπέζι μας!

Ο Μπάρμπα Στάθης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό προς το περιβάλλον, τις φυσικές διεργασίες, την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοποικιλότητα, δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης.

Πρόκειται για Βιολογικό Αρακά, Βιολογικά Φασολάκια στρογγυλά, Βιολογικά Φασολάκια πλατιά, Βιολογικό Σπανάκι, Βιολογικό Καρότο, Βιολογικό Καλαμπόκι, Βιολογικό Μπρόκολο και Βιολογικά Ανάμικτα Λαχανικά, που καλλιεργούνται αποκλειστικά στη γη της Μακεδονίας, πάντα με απόλυτη ασφάλεια και φυσικά με την προσωπική σφραγίδα του Μπάρμπα Στάθη.

Οι Ελληνικές «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης και φέρουν την σφραγίδα της ΔΗΩ, Επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, που τελεί ύπο την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Καλαμπόκι (Βιολογικές Καλλιέργειες)

Διαθέσιμο σε συσκευασία των 450g

Το καλαμπόκι είναι πηγή φολικού οξέως και πρωτεϊνών.

Μαγειρέψτε το όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να το ξεπαγώσετε.

Διατροφικές πληροφορίες

Ανά 100gΑνά μερίδα 250g
Ενέργεια368kj/88kcal920kj/220kcal
Λιπαρά0,7 g1,75g
εκ των οποίων κορεσμένα0,11g0,28g
Υδατάνθρακες21 g52,5g
εκ των οποίων σάκχαρα3,4g8,5g
Φυτικές Ίνες2,4g6g
Πρωτεΐνες3g7,5g
Αλάτι0,01g0,02g

*% της ημερήσιας Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς

Η φυσική διαδικασία με την οποία καλλιεργούνται οι Ελληνικές »Βιολογικές Καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης» τους επιτρέπει να διατηρούν ανέπαφη τη φυσική τους σύσταση, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους.

Μια μερίδα 250g περιέχει

  • Θερμίδες 220kcal (11%)
  • Λιπαρά 1,8g (3%)
  • Κορεσμένα 0,3g (1%)
  • Σάκχαρα 8,5g (9%)
  • Αλάτι 0,02g (0%)
  • Φυτικές Ίνες 6g (24%)

Διατήρηση

  • Στο ψυγείο: 24 ώρες
  • Σε κατάψυξη -6oC: 1 εβδομάδα
  • Σε κατάψυξη -12oC: 1 μήνα
  • Σε κατάψυξη -18oC: βλ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΙΝ

Προσοχή! Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

Η συγκομιδη τους στο βέλτιστο χρόνο και οι θερμικές επεξεργασίες που έχουν υποστεί, διατηρούν σταθερά τα διατροφικά τους χαρακτηριστικά.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close