Βιολογικό Ταμπουλέ Halal ‘Βιόδωρος Γαία’


Ταμπουλέ Halal με ελιές & πάπρικα γλυκιά ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Ταμπουλέ Halal ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής

Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 97%, ελιά καλαμών* 2%, πάπρικα γλυκιά*1%

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 350 γρ

Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Halal’

Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
1 ματσ. μαιντανό,
1/2 ματσ. δυόσμο,
2 τομάτες,
1 αγγούρι,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο,
χυμό απο 2 λεμόνια,
θαλασσινό αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Σε άλλο μπόλ ρίχνουμε τις τομάτες και το αγγούρι ψιλοκομμένο, αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμύδια, τον μαιντανό και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Τέλος, προσθέτουμε το ταμπουλέ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.

…και καλή σας απόλαυση!!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close