Βιολογικό Ταμπουλέ Habib ‘Βιόδωρος Γαία’


Ταμπουλέ Habib με σμέουρα & φράουλα ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Ταμπουλέ Habib ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan

Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής

Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 98%, φράουλα αποξηραμένη* 1%, σμέουρα αποξηραμένα*1%

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007

Βάρος 350 γρ

Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Habib’

Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
1/2 ματσ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,
3κ.σ. ξύδι βαλσάμικο,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο,
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες :

Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Μόλις είναι έτοιμο το ταμπουλέ προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξύδι βαλσάμικο.

…και καλή σας απόλαυση!!!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close