Βιολογικές Χυλοπίτες με αλεύρι ντίνκελ – Το Πλαστήρι


Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης «Το Πλαστήρι» είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων μας. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από ντόπιους παραγωγούς δίνουν υπεραξία στα ζυμαρικά μας και τα καθιστούν ιδιαίτερα εύγευστα και μοναδικά. Εδώ και 18 χρόνια φτιάχνουμε χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας που ξυπνούν μνήμες από τα φαγητά της γιαγιάς και αναβιώνουν ξεχασμένες γεύσεις.

Τα ζυμαρικά «Το Πλαστήρι» παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου,από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου, από πιστοποιημένες βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες (Οργανισμός Πιστοποίησης ΔΗΩ).

Βιολογικές Χυλοπίτες με αλεύρι ντίνκελ

  • Αλεύρι ντίνκελ τύπου 1050
  • Συσκευασίες: 500 γρ.
  • Κιβώτιο 12 τμχ./500γρ

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close