Βιολογικό Γιαούρτι Αγελαδινό – ΕΒΟΛ


Επιχειρώντας μία ιστορική αναδρομή στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας, ανάμεσα σε αυτές που το όνομά τους έγινε συνώνυμο με τον τόπο μας, σίγουρα θα ξεχωρίσει κάποιος τη Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ που με τα προϊόντα της μεγάλωσαν τέσσερις γενιές και έγιναν ένα με το καταναλωτικό κοινό.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου ιδρύθηκε το 1926 και είναι το δευτεροβάθμιο συνεταιριστικό όργανο των Συνεταιρισμών των χωριών γύρω από τον Βόλου, καθώς και των χωριών του Δυτικού Πηλίου και της περιοχής του Βελεστίνου. ΣΥΜΦΩΝΑ ΝΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4384/2016 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Το 1952 ιδρύεται από την Ένωση η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ με αντικείμενο τη συγκέντρωση, επεξεργασία και διάθεση του αγελαδινού γάλακτος στην τοπική αγορά.

Ο σκοπός της ίδρυσης ήταν και συνεχίζει να είναι η δυνατότητα της Συνεταιριστικής Οργάνωσης στην άσκηση παρεμβατικής πολιτικής στην τιμή του αγελαδινού, γίδινου και πρόβειου γάλακτος, και η διασφάλιση του εισοδήματος των κτηνοτρόφων της περιοχής μας.

Έτσι σήμερα έχει επιτευχθεί οι κτηνοτρόφοι μας να απολαμβάνουν από τις υψηλότερες τιμές που δίνονται στο γάλα πανελλαδικά.

Τα προγράμματα εκσυγχρονισμού που υλοποιούνται στη Γαλακτοβιομηχανία τα τελευταία χρόνια, οι μέθοδοι επεξεργασίας που ακολουθούνται σε συνδυασμό με τη φροντίδα, τη γνώση και το μεράκι του ανθρώπινου δυναμικού, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.

Τα τελευταία χρόνια η ΕΒΟΛ σχεδίασε και παράγει αρκετά νέα προϊόντα σε προσεγμένες ποιοτικά και αισθητικά συσκευασίες.

Επίσης με την ευθύνη και την ευαισθησία που τη διακρίνει, στηρίζει αφενός μεν την προσπάθεια των κτηνοτρόφων που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία, αφετέρου δε καλύπτει την ανάγκη των καταναλωτών για ποιοτικά και υγιεινά προϊόντα.

Πρωτοπόρος στον κλάδο παραγωγής πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων γάλακτος (γίδινο και αγελαδινό εμφιαλωμένο φρέσκο βιολογικό γάλα, καθώς και τα παράγωγα αυτών- γιαούρτι γίδινο και πρόβειο βιολογικό, γίδινο βούτυρο βιολογικό και γίδινο τυρί βιολογικό) η Συνεταιριστική Βιομηχανία ΕΒΟΛ διαθέτει αυτά και πέραν του νομού μας, μαζί με τα υπόλοιπα συμβατικά προϊόντα της.

Βιολογικό Γιαούρτι Αγελαδινό – ΕΒΟΛ

Γιαούρτι Αγελαδινό Βιολογικό 190gr

H Φρεσκάδα του αγελαδινού γάλακτος το οποίο συλλέγεται από τοπικές μονάδες του Νομού Μαγνησίας στο εργοστάσιο ΕΒΟΛ , σε συνδυασμό με τα οφέλη του βιολογικού αγελαδινού γάλακτος , κάνουν την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ περήφανη για το βιολογικό αγελαδινό γιαούρτι που παράγει.

Η αγνή φρέσκια πρώτη ύλη χωρίς προσμίξεις, η προσεγμένη και υγιεινή διαδικασία παραγωγής των προϊόντων από τους ανθρώπους της ΕΒΟΛ έχουν σαν αποτέλεσμα την διάθεση στο καταναλωτικό κοινό ενός αγελαδινού βιολογικού γιαουρτιού υψηλής ποιότητος και θρεπτικής αξίας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close