Γλυκός Οίνος βιολογικής γεωργίας – Οικογένεια Γεώργα


 

Με το ήθος του αμπελουργού και μικρού οινοποιού, και σεβασμό στην γη, παράγουμε και οινοποιούμε σταφύλι από τους δικούς μας πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες μας (ΔΗΩ) στα Μεσόγεια.

Εξελίσσουμε την παράδοση του οικογενειακού μας δένδρου – 4η γενιά- στην αμπελουργία και πειραματική οινοποίηση στο επισκέψιμο οινοποιείο μας στα Σπάτα – όπου παράγουμε μια σειρά από βιολογικά -και μόνο- αυθεντικά προϊόντα σταφυλιού.

Ειλικρινή προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας, προσιτά στο καθημερινό τραπέζι. Με συνείδηση και λιτότητα εφαρμόζουμε τις προδιαγραφές της οργανικής οινοποίησης, αποφεύγοντας επεμβάσεις και προσθήκες ουσιών.

Επιπλέον παράγουμε μη αλκοολούχα προϊόντα σταφυλιού υψηλής διατροφικής αξίας, όπως χυμούς σταφυλιού σε χάρτινη ασεπτική συσκευασία Tetrapack, νωπά συμπυκνώματα σταφυλιού, πετιμέζι και φυτικό νερό σταφυλιού.

Στους πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες μας στα Μεσόγεια στην Αττική, Σπάτα – Ραφήνα, καλλιεργούμε ομοιοδυναμικά τις ποικιλίες:

  • Λευκές: Σαββατιανό, Ασύρτικό, Μαλαγουζιά, Μοσχάτο Αλεξανδρείας, Chardonnay,
  • Ερυθρές: Αγιωργήτικο, Μανδηλαριά, Syrah, Merlot

Τα πρέμνα / κλίματα είναι ηλικίας 10 – 50 ετών, τα περισσότερα ξηρικά χαμηλής στρεμματικής απόδοσης.

ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ, Παλαιωμένο γλυκό κρασί Mεσογείων

Η οικογένεια Γεώργα ακολουθώντας τις αρχές της βιοκαλλιέργειας και της οργανικής οινοποίησης, προσφέρει μια άλλη άποψη ποιότητας στο Μεσογείτικο σταφύλι / κρασί. Με έγνοια για την προστασία του περιβάλλοντος σε όλο τον κύκλο του προϊόντος, δημιουργούν μια σειρά από υψηλών προδιαγραφών οργανικά και φυσικά κρασιά, καθώς και αυθεντικά προϊόντα σταφυλιού, ευκολόπεπτα, ασφαλή για την καθημερινή διατροφή.

Λεπτές γλυκείες νότες brandy από υψηλόβαθμο κρασί με γεύσεις μακράς παλαίωσης 5 ετών σε γαλλικό δρύινο βαρέλι.

Φυσικός οίνος με την παραδοσιακή ισορροπία από την μεσογείτικη οινοποίηση γλυκού κρασιού με προσθήκη πυκνού Σαββατιανού.

Υψηλός αλκοολικός τίτλος 14-15% . που αποκτήθηκε φυσικά με αγριες ιθαγενείς ζύμες. Δεν περιέχει θειώδη. Εμφιαλώνετε αφιλτράριστο.

  • Επιδόρπιος οίνος που σερβίρεται σκέτο ή με συνοδεία ξερών φρούτων και καρπών, γλυκείες πίτες και κουραμπιέδες.
  • Χρόνος παλαίωσης: Πεντε έτη σε δρύινο γαλλικό βαρέλι. Σε γιάλινη διάφανη ελλειπτική φιάλη 500ml με ξύλινο πώμα και ετικέτα από περγαμηνή
  • Βιολογικός οίνος: Οργανισμός πιστοποίησης ΔΗΩ
  • Κυκλοφορεί η σοδεια του 2007
  • ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ 2004: Ειδική τιμητική διάκριση γιά την υψηλώτερη βαθμολογία στα λευκά βιολογικά κρασιά 6ος Διεθνής Διαγωνισμός Θεσσαλονίκης και 16 στην γενική βαθμολογία ανάμεσα σε περίπου 670 ελληνικές και ξένες συμμετοχές του διαγωνισμού και καλοκαίρι 2010
  • ΓΛΥΚΟΣ ΟΙΝΟΣ 2007: Χρυσό βραβείο σε διαγωνισμό βιολογικών κρασιών στην Γερμανία

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail