ΛΙΑΣΤΟ – Αμπελώνες Ζουμπεράκη


Στα βουνά του Κρυονερίτη, νοτιοδυτικά του Ρεθύμνου Κρήτης, στο χωριό της Καλής Συκιάς βρίσκεται το οινοποιείο της οικογένειας του Ζουμπεράκη.

Στην περιοχή αυτή των 1000 τ.μ. βρίσκεται η πλήρως μοντέρνα σχεδιασμένη μονάδα μας για την παραγωγή και εμφιάλωση οίνων, η οποία πιστοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων του πρωτοτύπου διαχείρισης ISO 22000: 2005.

Οι βιολογικές καλλιέργειες των αμπελώνων μας καλύπτουν έκταση 100 στρεμμάτων και βρίσκονται στο ιδανικότερο υψόμετρο (600-800μ.) . Οι σωστές κλιματολογικές συνθήκες, η κατάλληλη θέση των αμπελώνων και η εύφορη γη δημιουργούν ένα ιδανικό μικροκλίμα για βιολογική καλλιέργεια, η οποία εδώ και αιώνες μας έχει δώσει σταφύλια για την παραγωγή εξαιρετικών οίνων.

ΛΙΑΣΤΟ – Αμπελώνες Ζουμπεράκη

Προϊόν βιολογικής γεωργίας, από τις εκλεκτές ερυθρές, κρητικές ποικιλίες Λιάτικο και Κοτσιφάλι.

Από τη Μινωική ακόμη εποχή, οι 2 ιστορικές αυτές ποικιλίες μας δίνουν εκλεκτά κρασιά, με έντονα γλυκά αρώματα αποξηραμένων φρούτων, σταφίδας και μελιού, χρώμα σκούρο της καραμέλας και γεύση Κρήτη!

Το LIASTO είναι εκλεκτό κρασί, που προέρχεται από υπερώριμα ερυθρά, λιαστά σταφύλια (λιασμένα 6-8 ημέρες). Η παλαίωσή του γίνεται με παραδοσιακές τεχνικές, σε δρύινα βαρέλια.

Σερβίρεται στους 10-12°C. Παράγεται με αυστηρή επιλογή σταφυλιών βιολογικής καλλιέργειας, άριστης ποιότητας, και δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (Πιστοποίηση ΔΗΩ).

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Γυάλινη 500 ml

ΒΑΘΜΟΙ: 15%

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: Χωρίς ημερομηνία λήξης.

Παράγεται κι εμφιαλώνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση (100% ελληνικό προϊόν).

Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail