Βιολογικό μέλι Κουμαριάς – Άξιον Εστί


Η παράδοση της οικογένειας Α. Α. Δημακόπουλου στο χώρο της μελισσοκομίας ξεκινά περί το 1957, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Τόπος καταγωγής της οικογένειας και απαρχή της μελισσοκομικής δραστηριότητας, στα πλούσια βοσκοτόπια μελισσών που διαθέτει, αρχικά από περιέργεια για τη θαυμαστή τους κοινωνία και ύστερα επαγγελματικά.

Αυτή η φροντίδα και η αφοσίωση πέρασε από τον πατέρα στους γιούς σε μικρή ηλικία και έτσι το βίωμα έγινε αγάπη και μεράκι που εξελίσσεται σε σκληρή αλλά και ποιοτική εργασία.

Σήμερα οι μελλισουργοί της οικογένειας, με φυσικές-βιολογικές μεθόδους, παράγουν το μέλι, τη γύρη, το βασιλικό πολτό, την πρόπολη, το κερί και όλα τα φυσικά και αναγκαία προϊόντα των μελισσών προς τον άνθρωπο.

Το όραμα μας για μια αγνή-βιολογική μελισσοκομία ξεκινά από το όνομα μας και την αγάπη μας για τις μέλισσες. Άξιον Εστί, είναι η φράση που θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα η φιλοσοφία μας και τα πιστεύω μας για το πιο έξυπνο και ευεργετικό έντομο του πλανήτη, τη μέλισσα.

Βιολογικό μέλι Κουμαριάς – Άξιον Εστί

Αγαπητοί καταναλωτές σας γνωρίζουμε το βιολογικό μέλι Κουμαριάς «Άξιον Εστί». Πρόκειται για ένα μέλι πολύ θρεπτικό το οποίο συλλέγετε από τις μέλισσες δυο φορές τον χρόνο. Είναι ένα σπουδαίο βρώσιμο προϊόν για τον άνθρωπο καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Αυτό που το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο σύμφωνα με την Ιπποκράτεια θεραπευτική είναι η φαρμακευτική του ιδιότητα λόγω της κουμαρίνης την οποία περιέχει , που χρησιμοποιείτε ως αντιπηκτικό του αίματος και βοηθά στις θρομβώσεις.

Είναι ένα μέλι που προέρχεται από τα ωραιότερα φυτά της ελληνικής γης, η γεύση του είναι πικρή, το χρώμα του καστανό ενώ η κρυστάλλωση του επέρχεται γρήγορα και είναι φυσική ιδιότητα του που όμως επαναφέρεται εάν τοποθετήσετε τη συσκευασία σε ζεστό νερό έως 50οC.

Αποτελεί πηγή τροφής για τις μέλισσες τους μήνες συντήρησης τους και ισχυρή ασπίδα προστασίας για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό ΔΗΩ.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close