Βιολογικός Χυμός Μήλο, Ιπποφαές – Διοδώρα


Τα μήλα του Ολύμπου είχαν πάντα ιδιαίτερες ιδιότητες, αξεπέραστη γεύση και διατροφική αξία. Για ένα μήλο μάλωσαν οι Θεές του Ολύμπου.

Το μήλο που επέλεξε η Έριδα και έγραψε πάνω του «καλλίστη» («στην πιο όμορφη») ήταν η αιτία για τον Πόλεμο της Τροίας, όταν ο Πάρης, που τον έθεσαν ως κριτή, προτίμησε, με αντάλλαγμα την αγάπη της Ωραίας Ελένης, να το δώσει στην Αφροδίτη.

Ένα μήλο από τον Όλυμπο ήταν η αιτία για το πρώτο και μεγαλύτερο έπος της Ανθρωπότητας, την Ιλιάδα, που αποτέλεσε τη βάση του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού! Παρομοίως, για ένα άλλο μήλο, η Ανθρωπότητα έφυγε από τον Παράδεισο και ξεκίνησε έτσι την περιπέτειά της στον πλανήτη Γη.

Όλα αυτά, πέρα από τα φιλοσοφικά νοήματα που περιέχουν, δείχνουν την αξία του μήλου ως τον κορυφαίο καρπό που παράγει η γη, που, εκτός από τα προηγούμενα, «κάνει και το γιατρό πέρα» μόλις το βάλουμε στην καθημερινή διατροφή μας.

Για αυτό στη Διoδώρα αγαπάμε τα μήλα του Ολύμπου και σας προσφέρουμε αποσταγμένες και ανέπαφες τις ευργετικές ιδιότητές τους!

Βιολογικός Χυμός Μήλο, Ιπποφαές – Διοδώρα

Η συσκευασία περιέχει 80% χυμό μήλου και 20% ιπποφαές, που είναι και η μέγιστη ημερήσια συνιστώμενη δοσολογία.

  • Έίναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ω-3, ω-6, ω-7 και ω-9 λιπαρά,καθώς και β-καροτένιο, που είναι πρόδρομος της βιταμίνης Α.
  • Περιέχει πληθώρα μεταλλικών στοιχείων, τα οποία είναι απαραίτητα για την πνευματική και σωματική υγεία.
  • Βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου λόγο υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C.
  • Συμβάλλει στο σχηματισμό κολλαγόνου.
  • Διατηρεί την υγεία των ματιών και του δέρματος.
  • Βοηθά στην οξυγόνωση των ιστών και ενισχύει το γεννητικό σύστημα.
  • Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και επιβραδύνει τη γήρανση των κυττάρων.

Όλοι οι χυμοί μας είναι βιολογικοί, δεν περιέχουν ζάχαρη και συντηρητικά. Τα σάκχαρα προέρχονται από τα φυσικά συστατικά του προϊόντος.

Το μοναδικό συστατικό είναι το φρούτο!

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail