Βιολογικός χυμός μήλου – TAMPAKOS BIOFARM


Τα βιολογικά κτήματα TAMPAKOS BIOFΑRM βρίσκονται στον Κάμπο Ελαφιού στο χωριό Ελάφι σε μόλις 10 χιλιόμετρα από την Καλαμπάκα και τους Άγιους βράχους των Μετεώρων.

Στις σύγχρονες βιολογικές δεντρόφυτες της TAMPAKOS BIOFΑRM καλλιεργούνται μηλιές, αχλαδιές, κυδωνιές, κερασιές, δαμασκηνιές και καρυδιές.

Η εμπειρία μας στην καλλιέργεια των δέντρων παντρεύει τον σύγχρονο τρόπο καλλιέργειας μαζί με την παράδοση που ακόλουθη η οικογένεια Ταμπάκου εδώ και τέσσερις γενιές.

Η TAMPAKOS BIOFΑRM πιστοποιεί τα κτήματα της από την ΔΗΩ από το 2004.

Μετά από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της καλλιέργειας βιολογικών φρούτων η TAMPAKOS BIOFΑRM έκανε το βήμα στην μεταποίηση των προϊόντων της, παρασκευάζοντας προϊόντα υψηλής διαθρεπτικής άξιας χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη και πρόσθετα,με παραδοσιακές συνταγές προσαρμοσμένες έτσι ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά και να αναδεικνύονται τα γευστικά χαρακτηριστικά τον φρούτων μας.

Τα παραγόμενα προϊόντα της TAMPAKOS BIOFΑRM είναι – μαρμέλαδα μήλου –μαρμέλαδα μήλου κυδώνι – κομπόστα μήλου – μηλοξυδό και χυμός μήλου.

Τα φρούτα ,οι πρώτες ύλες και τα προϊόντα μας συντηρούνταi στους ψυκτικούς θαλάμους της TAMPAKOS BIOFΑRM καθ’όλη την διάρκεια του έτους.

Βιολογικός χυμός μήλου – TAMPAKOS BIOFARM

Φυσικός βιολογικός χυμός μήλου χωρίς ζάχαρη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με υψηλή διαθρεπτική αξία κρατώντας πάντοτε στην κορυφή την ανάδειξη της γεύσης του φρούτου.

Συστατικά: βιολογικά μήλα

Συσκευασία: 250ml

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail