Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πόλη για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας την Trinity Farm.
Σε έκταση τετρακοσίων στρεμμάτων σε μια πλαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων, υλοποιείται μια από τις πρώτες πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες σιτηρών, οσπρίων και κηπευτικών στην Ελλάδα.
Triticum Dicoccum: Βιοδυναμικό Αλεύρι Ολικής Άλεσης 1 κιλό Trinity Farm
Βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιοδυναμικό σιτάρι triticum dicoccum (emmer) που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Το προϊόν αυτό χαίρει της εκτίμησης επαγγελματιών αρτοποιών, καταναλωτών και του γαστρονομικού τύπου.
Εχει συμπεριληφθεί στα καλύτερα ελληνικά προϊόντα.