Βιοδυναμικό Αλεύρι Ολικής 1 κιλό Trinity Farm


Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πόλη για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας την Trinity Farm.

Σε έκταση τετρακοσίων στρεμμάτων σε μια πλαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων, υλοποιείται μια από τις πρώτες πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες σιτηρών, οσπρίων και κηπευτικών στην Ελλάδα.

“Από την οικογένεια μας, για τη δική σας!”

Είναι οι λέξεις που αποτυπώνουν την φιλοσοφία της Αλεξάνδρας Τσιαντή και της Trinity Farm, γεγονός που αποδεικνύεται καθημερινά.

“Πώς δημιουργήθηκε η Trinity Farm

Η τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, που αποφάσισε μετά από ένα διάστημα που χαρακτηρίστηκε από τις πανεπιστημιακές σπουδές στη Χημική Μηχανική σε προσωπικό επίπεδο και χρήση συμβατικών μεθόδων καλλιέργειας στο αγρόκτημα να επιστρέψει όχι μόνο στη γη της, αλλά και σε ήπιες καλλιεργητικές πρακτικές. Ενώ η αρχή έγινε από μια σειρά τυχαίων γεγονότων που οδήγησαν σε ευαισθητοποίηση για τη διατροφή και το περιβάλλον, δεν ήταν καθόλου τυχαία η απόφαση για τη στροφή στην οικολογική γεωργία. Η σοβαρότητα της απόφασης αυτής φαίνεται από το γεγονός ότι προχωράει ένα βήμα πέρα από τη βιολογική γεωργία στην εφαρμογή των αρχών της βιοδυναμικής γεωργίας. Έτσι, με αφετηρία τον σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αντιμετωπίζεται με σεβασμό ολόκληρο το οικοσύστημα.

Σήμερα, σε μια έκταση τετρακοσίων στρεμμάτων, αξιοποιείται η δυναμική της πατρογονικής γης για προσφορά με βάση τη σύσταση και το μικροκλίμα της, με τις ελάχιστες δυνατές εξωτερικές παρεμβάσεις.”

Βιοδυναμικό Αλεύρι Ολικής 1 κιλό Trinity Farm

Βιοδυναμικό αλεύρι ολικής από αλεσμένο σε πετρόμυλο βιοδυναμικό σκληρό σιτάρι που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Το προϊόν αυτό χαίρει της εκτίμησης επαγγελματιών αρτοποιών, καταναλωτών και του γαστρονομικού τύπου.

Το πιο εύκολο στη χρήση, το πιο εύγεστο, για ψωμί, κέικ, ζαχαροπλαστική, είτε μόνο του ή με άλλα αλεύρια που τους δίνει τη γλουτένη που μπορεί να τους λείπει.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail