Βιολογικό Παξιμάδι από δίκοκκο σιτάρι “Ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ”


Ο Κρητικός φούρνος Γρινιαράκη, από το 1930 βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα που έχουν αγαπήσει πολλές γενεές!

Το 1930, οι παππούδες των σημερινών ιδιοκτητών, αποφάσισαν να ανοίξουν τον πρώτο φούρνο στο Τυμπάκι, προσφέροντας στον κόσμο φρέσκο ψωμί και παξιμάδια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές των γονιών τους.

Στο πέρασμα των χρόνων, η οικογενειακή επιχείρηση περνά στον γιο και τώρα στα εγγόνια του παππού Γρινιαράκη, οι οποίοι πέρα από τις μυστικές συνταγές, εξέλιξαν τον φούρνο και συμβάδισαν με τις διατροφικές συνήθειες της εποχής, δημιουργώντας ποιοτικά – υγιεινά – χειροποίητα προϊόντα.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close