Βιολογικές Νιφάδες Κινόα – ΒΙΟβλαστός


BIOβλαστός

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου για τη σωστή διατροφή και υγεία , μας οδήγησε στην συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη καλλιεργούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης .

Νιφάδες Κινόα

Η κινόα περιέχει 20 απαραίτητα αμινοξέα, ενώ η ποιότητα των πρωτεϊνών της, τις οποίες περιέχει σε ποσοστό 8-22% (δηλαδή αρκετά παραπάνω απ’ τα δημητριακά) μοιάζει πολύ με εκείνες του γάλακτος.

Θεωρείται από τις πληρέστερες φυσικές τροφές χωρίς γλουτένη, προέρχεται από τη Λατινική Αμερική, όπου και υπήρξε για χιλιάδες χρόνια διατροφική συνήθεια των Ίνκας.

Αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, με υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα (μαγνήσιο,κάλιο, μαγγάνιο) και βιταμίνες (Β1, Β2,Β3 D & E), και είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες

Ελέγχει τα επίπεδα της χοληστερόλης, του σακχάρου και των τριγλυκεριδίων στο αίμα, ενώ ενισχύει τον μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό και την ικανότητα μάθησης και μνήμης.

Είναι ιδανική για χορτοφάγους αφού υποκαθιστά πολύ ικανοποιητικά το κρέας.

Τα άτομα με ρευματισμούς , αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα και πέτρες στα νεφρά πρέπει να είναι προσεκτικά στην κατανάλωσή της, καθώς μπορεί να επιδεινώσει την κατάστασή τους.

Οι νιφάδες κινόα είναι τέλειες για πρωινό, αφού συνδυάζονται ιδανικά με φρούτα, γάλα ή γιαούρτι.

Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ

  • Ενέργεια : 1464 kj / 350 kcal
  • Λιπαρά : 5,7 γρ
  • Κορεσμένα λίπη : 0,8 γρ
  • Υδατάνθρακες : 59,8 γρ
  • Φυτ.Ινες 5,1 γρ
  • Σάκχαρα : 0 γρ
  • Πρωτεΐνες : 14,2 γρ
  • Νάτριο : 0 γρ

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close