Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο – ALEA


Η ALEA A.E. βρίσκεται στην Νότια Πελοπόννησο και περιβάλλεται από περιοχές ελαιοκαλλιέργειας με εξαιρετική φήμη από την αρχαιότητα.

Το νερό, το χώμα, ο αέρας, ο Ήλιος και η παράδοση στην καλλιέργεια, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν αυτό το ευλογημένο δώρο της φύσης.

Η ALEA-LACONICA διαθέτει εγκαταστάσεις στην Σπάρτη και στην Τρίπολη. Στη Σπάρτη λειτουργούν οι μονάδες ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΡΩΣΙΜΗΣ ΕΛΙΑΣ και ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ. Στην ΤΡΙΠΟΛΗ λειτουργεί η μονάδα ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Η Μονάδας Τυποποίησης Ελαιόλαδου βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της ΕΤΒΑ στην Τρίπολη.

Η ποιότητα των προϊόντων της ALEA διασφαλίζεται από το πρώτο βήμα, με αυστηρή επιλογή της πρώτης ύλης, δηλαδή του ελαιόκαρπου, ο οποίος συλλέγεται με το χέρι από τους συνεργαζόμενους παραγωγούς κυρίως της Πελοποννήσου.

Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο ALEA

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο βιολογικό alea laconina

Για να προστατευτεί η υψηλή ποιότητα, το παραγόμενο ελαιόλαδο προωθείται άμεσα από τα συνεργαζόμενα ελαιοτριβεία στις εγκαταστάσεις της ALEA, όπου ελέγχεται στο εργαστήριο της Μονάδας και δείγμα αποστέλλεται στο Χημείο για λεπτομερέστερη ανάλυση.

Οι υπεύθυνοι παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια μέχρι τη συσκευασία και την αποθήκευση των προϊόντων.

Οξύτητα <0,4 – Από Ελιές Βιολογικής Καλλιέργειας.

Συσκευασίες σε γυάλινο μπουκάλι 250ml, 500ml και750ml.

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail