Βιολογικό Ανθόλαδο – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ

Από το 2009 η επιχείρηση λειτουργεί ως εταιρεία με μέλη τα παιδιά του Ηλία, Πολύδωρο και Αθηνά. Ο Πολύδωρος Μηχανικός Δομικών Έργων και η Αθηνά καθηγήτρια μουσικής και επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων, δίνουν νέα ώθηση στους στόχους της επιχείρησης.

Με ιδιαίτερη βαρύτητα στην διατήρηση της ποιότητας, διευρύνουν το πελατολόγιο τόσο των ελαιοπαραγωγών που εμπιστεύονται στην επιχείρηση την ελαιοποίηση του καρπού, όσο και των καταναλωτών που προτιμούν το ελαιόλαδο που παράγεται ακόμα με την παραδοσιακή διαδικασία ως βάση της διατροφής τους.

Βιολογικό Ανθόλαδο – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΑΝΔΡΕΟΥ

Προϊόν διαθέσιμο μόνο κατά την περίοδο λειτουργίας του ελαιοτριβείου.

Η εξαιρετικά ιδιαίτερη αυτή ποιότητα του ελαιολάδου λαμβάνεται αμέσως μετά τη μάλαξη από τον πολτό του καρπού της ελιάς με εκχύλιση.

Έχει τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και τις περισσότερες ιαματικές ιδιότητες από όλες τις κατηγορίες ελαιολάδου.

Η υφή του είναι παχύρρευστη και έχει πολύ έντονη γεύση.

Παράγεται μόνον κατόπιν παραγγελίας πριν ή κατά την ελαιοκομική περίοδο (παραγγελίες μέχρι αρχές Δεκεμβρίου).

Αν και είναι πιο ανθεκτικό από τις άλλες κατηγορίες ελαιολάδου, πρέπει να καταναλώνεται σχετικά σύντομα (μέχρι δυο μήνες από την παραγωγή του), διότι μετά την πάροδο του χρόνου αυτού έχει χάσει μεγάλο ποσοστό από τα χαρακτηριστικά του.

Έχει οξύτητα μικρότερη του 0.8%.

Ποσότητα: 250ml, 750ml, 5 lt

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail