Βιολογικές Ελιές Καλαμών “Bio – Kalamata”


“Bio – Kalamata”

Στυλιανός Φ. Κοτρώτσης & ΣΙΑ Ο.Ε.Ε.

Ελαιοτριβείο – Τυποποιητήριο στο Κορυφάσιο Μεσσηνίας

Η έδρα της εταιρίας είναι στην καρδιά της Μεσσηνίας, γνωστή για την παραγωγή του καλύτερου σε ποιότητα ελαιολάδου στο κόσμο και πατρίδα της παγκοσμίως ξακουστής ποικιλίας ελιάς «Κορωνέϊκη».

H εταιρεία μας επιθυμεί ότι καλύτερο για τους πελάτες μας διότι στηρίζεται στην οικογενειακή παράδοση από το 1970 όπου ο Φώτης Κοτρώτσης ξεκίνησε τις προσπάθειές του, και τώρα ο υιός του Στέλιος μετά της συζύγου του Έφης, συνεχίζουν τον αγώνα τους εγκαθιδρύοντας συνεχώς νέα συστήματα πιστοποιημένα από τα πιο πρόσφατα πρότυπα.

Από το 1998 έχουμε ενταχθεί ως βιοκαλλιεργητές σε πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας, για τους ελαιώνες μας – (όπου διατηρούμε επίσης βιολογική καλλιέργεια σε κτήμα με πορτοκάλια & κορινθιακή σταφίδα) – διαθέτουμε πιστοποίηση από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Στο ελαιοτριβείο μας «Bio – Kalamata» Στυλιανός Φ. Κοτρώτσης & ΣΙΑ ΟΕΕ τηρείται επίσης έλεγχος από την ΔΗΩ κατά την έκθλιψη και την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου, από τους δικούς μας ελαιώνες και πολλών άλλων βιοκαλλιεργητών- πελατών μας.

Ελιές Καλαμών “Bio – Kalamata”

Βιολογικές ελιές Καλαμών χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά

Συσκευασία: 125 γρ. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail